Meral Akşener ağzını bozdu: Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı…

Yayın tarihi: 21 Şubat 2024 Çarşamba 12:24 pm - Güncelleme: 21 Şubat 2024 Çarşamba 12:24 pm

Hem muhalefeti hem iktidarı hedef alan Meral Akşener ağzını bozdu, “Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı hem de salak” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında hakaret ederek hem muhalefet hem iktidarı hedef aldı.

Partisinin yerel seçimlere tek başına girme kararını savunan Akşener “Biliyorsunuz, tüm bu kuru gürültünün, sebebi de; Biz bu kararımızı açıklayalı, aylar oldu. Ama, ne hikmetse; ne zaman, yeni bir adayımızı açıklasak; ya iktidar, ya da ana muhalefet; her defasında, atak geçiriyor” dedi.

‘ADAM OLMAYABİLİRLER’

“Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı hem de salak” ifadelerini de kullanan Akşener daha sonra özetle şunları söyledi:

“İYİ Parti olarak, öyle bir dönemden geçiyoruz ki; Hakkımızda, ahkam kesen kesene…

Çamur atan atana… Parmak sallayan sallayana… Biliyorsunuz, tüm bu kuru gürültünün, sebebi de; Biz bu kararımızı açıklayalı, aylar oldu. Ama, ne hikmetse; ne zaman, yeni bir adayımızı açıklasak; ya iktidar, ya da ana muhalefet; her defasında, atak geçiriyor.

Aylardır, bir türlü, durumu hazmedemediler. Bildiğiniz, travma sonrası stres bozukluğu yaşıyorlar…

Bir de bunlar adam pardon adam olmayabilirler. Erkek diyelim, adam başka bir kavram çünkü. Her bir erkek benimle ilgili cümleye şöyle başlıyor. Çok yakından tanırım. Akraba mıyız hayır tanışıklığımız var mı hayır. İçlerinde rahmetli ağabeyimi kocam zannedenler var içlerinde. Ama beni çok iyi tanıyorlar. Bakın bu çirkin bir şey ben bunları tanımıyorum. Benim kocam bu arkadaşların eşleri hakkında ben onları çok iyi tanırım diye cümleye başlayamaz. Siyaset başka bir şey ahlak başka bir şey. Bunlar hem ahlaksız hem cahil hem geri zekalı hem de salak.

‘EDİLERİ DE BÜDÜLERİ DE SANDIĞA GÖMECEĞİZ’

Bu muhteremler; şimdiye kadar; birbirlerine düşman gözüküp; milletimizi, birbirinin karşısına dikerek; kolay oy almaya, çok alıştılar. Şimdiye kadar; Korkutup, değerlerini istismar edip, kendilerine mecbur bırakarak; Seçmeni, sandıktaki keklik görmeye, çok alıştılar.

Şimdiye kadar; Aynı zihniyeti, aynı yöntemleri, aynı söylemleri; birbirinden farklıymış gibi pazarlayarak; koltuklarını korumaya, çok alıştılar. Ama artık; bu konforlu, “edi büdü siyasetine” dur diyen; siyasete yeniden, rekabeti getiren; İYİ Parti var!

Şunun şurasında, sadece 39 gün kaldı… 31 Mart’ta, sonuçları hep birlikte göreceğiz!

Edileri de; Büdüleri de; gizliden, açıktan, ortaklık yaptıkları, “kırpıkları” da; sandığa gömeceğiz.

İstedikleri kadar, para harcasınlar; İstediklerini, satın alsınlar; Evelallah, sandıkları satın alamadıklarını; millet iradesine, paralarının geçmediğini; 31 Mart’ta, hepsine göstereceğiz!”

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a gönderme: O yine soruyor olsun ‘Kimin parasını kime veriyorsun?’ diye…

Özgür Özel: DEM’in bize kaybettirme stratejisi var

SSR Mining 4,5 milyon dolarlık toplumsal yatırım yapmış! Sendikadan Anagold’da destek

Kaynak: TELE1