Merakla beklenen Kağıttan Hayatlar’dan fragman geldi

Yayın tarihi: 1 Mart 2021 Pazartesi 12:22 pm - Güncelleme: 1 Mart 2021 Pazartesi 12:22 pm

Çağatay Ulusoy ve Emir Ali Doğrul’un başrollerini paylaştığı Netflix’in merakla beklenen yerli filmi Kağıttan Hayatlar’ın fragmanı yayınlandı.

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolleri arasında yer aldığı Netflix’in yeni yerli filmi Kağıttan Hayatlar’ın fragmanı yayınlandı. Ulusoy’a Emir Ali Doğrul’un eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda Müslüm, Ayla, Türk İşi Dondurma ile tanınan Can Ulkay oturuyor.  OGM Pictures tarafından hayata geçirilen filmin senaryosu ise Behzat Ç, Saygı, 46 Yok Olan gibi yapımlara imza atan Ercan Mehmet Erdem’e ait.

Kağıttan Hayatlar’ın oyuncu kadrosunda Ulusoy ve Doğrul’un yanı sıra Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk gibi isimler yer alıyor.

12 Mart’ta izleyiciyle buluşacak filmin tanıtımı ise şöyle:

“İstanbul’un eski binaları, sokakta koşturan çocukları, yan yana dükkanlarıyla bezeli, adına yakışır bir ara sokağı… Mehmet, her gün gördüğümüz ancak gündelik hayatın telaşıyla dikkat etmediğimiz, farkedemediğimiz kağıt toplayan gençlerden biridir. Mahalledeki çöp toplama deposunu işleten Mehmet’in en büyük destekçisi ise onlara çocukluktan beri kanat geren Tahsin Baba’dır. Bir akşam iş dönüşü en yakın arkadaşı Gonzales’in çekçek çuvalından hayatlarının orta yerine 8 yaşındaki Ali isimli bir çocuk düşer. Mehmet bir yandan Ali’yi ailesine kavuşturmaya çalışırken, bir yandan da Ali ile ayrılmaz bir ikili olacaklardır. “