Mekan yetkilisine göre, eleştiriler haksız seccade orada unutulmuş!

Yayın tarihi: 5 Nisan 2023 Çarşamba 2:05 am - Güncelleme: 5 Nisan 2023 Çarşamba 2:13 am

Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir iftar programında, fotoğraf çekimi yapıldığı sırada fark etmeden bastığı seccade yüzünden trollerin hedefi haline geldi. TELE1, fotoğrafın çekildiği mekan sahibine ulaştı.

Millet İttifakı’nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu’nun bir restoranda verdiği iftara katıldı. Kılıçdaroğlu, mekanda çekilen bir fotoğrafta seccadelere basarken görüldü. Kılıçdaroğlu, yaşanan olaydan dolayı özür diledi. Söz konusu fotoğraflarda olan CHP Milletvekili Aday adayı Ali Acar, seccadelerin ilk fotoğrafta olmadığını söyleyerek kamera kayıtlarının yayınlanmasını istedi. Acar’ın bu açıklaması Kılıçdaroğlu’na bir kumpas kurulduğu iddiasını akıllara getirdi.

Odaya giren iki kişiye dikkat! Seccadeler daha önce yoktu iddiası

TELE1’den Hude Gürbüz ve İbrahim Yıldırım, fotoğrafın çekildiği restorana gitti. Restoran sahibine ulaşan TELE1 ekibi, güvenlik kamerası kayıtlarını talep etti. Restoran sahibi talebi reddetti. Yetkili, olay öncesi bir kişinin namaz kıldığını ve seccadeyi orada unuttuğunu belirterek, “Kasıt yok” dedi.