Mehmet Özışık da Dilan Polat’ı öve öve bitirememiş

Yayın tarihi: 1 Kasım 2023 Çarşamba 2:13 pm - Güncelleme: 1 Kasım 2023 Çarşamba 2:13 pm

Dilan Polat ve Engin Polat’a övgüleriyle gündeme gelen yandaş gazeteci Hadi Özışık’ın gazeteci kardeşi Mehmet Özışık’ın da çiftten övgülerle bahsettiği videosu ortaya çıktı.

Kara para aklama suçlamalarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ikametlerinde gözaltına alındı.

Daha önce yaptığı yayında Dilan Polat ve eşi Engin Polat’a övgüler yağdırıp haber yapanları hedef alan yandaş gazeteci Hadi Özışık’ın gazeteci kardeşi Mehmet Özışık’ın da benzer bir videosu olduğu ortaya çıktı.

Bir ay önce yayınladığı videosunda, Dilan Polat’a “Sevgili kardeşim, sen doğru yoldasın” diyen Özışık çifte şu övgüleri yağdırıyor:

“Dilan Polat’ı savunmam bazılarına yanlış gelebilir. Ben para harcama dışında bir hatasını görmedim. Herkesin yanında çalışmayı arzu edecek kadar iyi bir patron. Eli açık, yardımsever birisi. Bunlar onun artıları. Eğer Polat ailesinde biri kıskanılacaksa o Engin Polat. Biz bütün erkekler Engin’i kıskanmalıyız. Allah herkese öyle bir eş nasip etsin.”

Hadi Özışık’ın Dilan Polat övgüsü! “Bırakın kadın hayatını yaşasın”