Mehmet Öz de TikTok videosu çekti!

Yayın tarihi: 1 Nisan 2020 Çarşamba 9:17 pm - Güncelleme: 1 Nisan 2020 Çarşamba 9:21 pm

Popülerliğini giderek artıran sosyal medya uygulaması TikTok’ta ortaya çıkan ‘Flip the Switch’ adındaki akıma Dr. Mehmet Öz de katıldı. Öz, George W. Bush’un kızı Jenna Bush Hager’ın elbisesini giydi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle evlere kapanan binlerce kişi sosyal medyada daha fazla vakit geçirmeye başladı… Dünyaca ünlü isimler de paylaşımlarıyla konuşulurken son olarak Prof. Dr. Mehmet Öz’den sıra dışı bir video geldi.

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, TikTok’ta ortaya çıkan ‘Flip the Switch’ adındaki akıma uydu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını hakkında bilgilerini aktarmak için Today Show’a katılan Öz, program sonrası George W. Bush’un kızı Jenna Bush Hager ile bir TikTok videosu çekti.
İkili, Drake’in Nonstop şarkısında dans ederken kıyafetlerini değiştirdi. Mehmet Öz ve Jenna Bush Hager’ın TikTok videosu sosyal medyada hızla yayılırken tebessüm ettirdi.

FLIP THE SWITCH AKIMI NEDİR?

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan ‘Flip the Switch’ akımında ünlü şarkıcı Drake’in şarkısında dans ederken ışıklar bir anda kapanıyor ve videodakiler kıyafetleri de dahil olmak üzere yerlerini değiştiriyor. Akıma daha önce Jennifer Lopez ve nişanlısı Arod gibi dünyaca ünlü isimler katılmıştı…