Mehmet Demirkol: Hükümet yıkıldığında devlet yıkılsa, Atatürk öldüğünde Türkiye yıkılırdı

Yayın tarihi: 27 Şubat 2023 Pazartesi 11:18 am - Güncelleme: 27 Şubat 2023 Pazartesi 11:18 am

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yaşanan koordinasyon sıkıntılarına karşı tribünlerden yükselen “Hükümet istifa” seslerine karşı MHP Lideri Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa etti. Gazeteci Mehmet Demirkol, “Hükümet yıkıldığında devlet yıkılsa, Atatürk öldüğünde Türkiye yıkılırdı” dedi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası bölgeye götürülen yardımlarda ve arama kurtarma çalışmalarında koordinasyon sıkıntısı yaşandı.

Mehmet Demirkol’dan AKP’li Alpay Özalan’a zehir zemberek sözler

Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden bu duruma karşı “hükümet istifa” ve “Yalan, yalan, yalan/Dolan, dolan, dolan/Yirmi sene oldu/İstifa ulan!” sloganlarıyla başlayan tepki süreci, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin taraftarları hedef göstererek siyah-beyazlı takımın üyeliğinden istifa etmesiyle devam etti.

Bahçeli’ye yanıt Şenol Güneş’ten! “Her görüşümüzde bir suçlama, yok etme, aşağılama…”

 

Gazeteci Mehmet Demirkol, yaşananlara Twitter tepki gösterdi. Demirkol, “Devlet ve hükümet aynı şey değildir. Hükümet yıkıldığında devlet yıkılsa, Atatürk öldüğünde Türkiye yıkılırdı. İnsanlar devletinin yanında hükümetin karşısında olabilir. Demokratik haktır” dedi.