Mehmet Aslantuğ ayrılığın perde arkasını anlattı! “Arzum’u ben terk etmedim”

Yayın tarihi: 16 Haziran 2023 Cuma 4:20 pm - Güncelleme: 16 Haziran 2023 Cuma 4:20 pm

Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan ile ayrılığının perde arkasını anlattı. Aslantuğ, “Biricik sevgili Arzum’ u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim” dedi.

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliklerini noktalayan Mehmet Aslantuğ, sosyal medya hesabından ayrılığın perde arkasını anlattı. Aslantuğ, “Biricik sevgili Arzum’u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim” dedi.

Aslantuğ Instagram’dan ayrılığın perde arkasını anlattı. Aslantuğ’un yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:

“AYIP VE UTANMA DUYGUSUYLA BÜYÜDÜM”

“Ve bir borç!

Çok yalın anlatayım:

İzlediğiniz videoya konu müziğe ait bir kültürün evladıyım. Ayıp ve utanma duygusuyla büyüdüm, öyle de gideceğim bu hayattan.

“KÜSKÜN DAVRANMADIM”

Biricik sevgili Arzum’ u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim.

Bir yıl önce; dikkatli, özenli, saygılı bir ifadeyle şunu söyledi: ‘Birkaç yıldır baş etmeye çabaladığım; ama edemediğim bir durum var. Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum.’

Ben de… Pek kolay olmasa da… Anlayışla, saygıyla karşıladım elbette. Küskün davranmadım.

“BANA YA DA ONA YÜKLENMEYİN”

Sadece şunu söyledim: ‘Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol, kendini öyle ara.’

Hepsi budur ve aylardır benim için de hiç kolay olmamıştır. Çok kıymetli bir dost olarak kalacaktır. Biricik evladımızın kalbi de kendi gibi güzel annesi olarak.

Lütfen bana; ya da ona yüklenmeyin artık. İkimiz de kalan hayatımıza/ başkaca sorumluluklarımıza sahip çıkmaya çalışalım.”

Arzum Onan’dan boşanan Mehmet Aslantuğ’dan duygulandıran paylaşım