Mehmet Ali Erbil’den Acun Ilıcalı’ya gönderme: 50 yıldır televizyon starıyım ne bir kanalım var ne bir uçağım var

Yayın tarihi: 18 Aralık 2023 Pazartesi 10:34 am - Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi 10:34 am

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in Acun Ilıcalı’ya sözleri gündem oldu. Erbil, Ilıcalı’yı işaret ederek, “Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum” dedi.

Son zamanlarda açtığı TikTok yayınlarıyla konuşulan ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir YouTube kanalında söyledikleriyle gündeme oturdu.

“Bak Burası Çok Önemli” isimli YouTube kanalına katılan Erbil, “Acun benden yarım saatlik röportaj çalabilmek için kapımda 1 saat beklerdi” diyerek Acun Ilıcalı’ya gönderme yaptı.

‘BENDEN RÖPORTAJ ALABİLMEK İÇİN KAPIMDA BEKLİYORDU’

Erbil, şu şekilde konuştu:

“Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda 1 saat bekliyordu. 3-5 yıl içinde 2 tane ulusal kanal, 1 dijital platform, İngiltere’de 2 futbol takımı, 2 özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri… Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Para aklamaya gelirse, 300 eurom vardı, Almanya’da akladım da geldim.”

‘CEM DAVRAN BİR MEHMET ALİ ERBİL EDEMEZ’

Erbil, yeniden yayınlanacak Çarkıfelek yarışma programına sunucu olması düşünülen Cem Davran’a “Cem Davran bir Mehmet Ali Erbil edemez” sözleriyle gönderme yaptı.

Mehmet Ali Erbil: TikTok’tan Dilan Polat kadar kazanıyorum

Kaynak: TELE1