Mehmet Ali Erbil: TikTok’tan Dilan Polat kadar kazanıyorum

Yayın tarihi: 21 Kasım 2023 Salı 4:03 pm - Güncelleme: 21 Kasım 2023 Salı 4:10 pm

TikTok‘ta yaptığı yayınlarla sık sık gündem olan şovmen Mehmet Ali Erbil canlı yayınlarla kazandığı parayı açıkladı.

Bir dönem sağlık sorunları ile gündem olan Mehmet Ali Erbil, sosyal medya platformu TikTok’a hızlı bir giriş yaptı. Sosyal medyada garip hareketlere ve açıklamalara imza atan ünlü şovmen, gündemde kalmaya devam ediyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına daha önce katılan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in günlük TikTok kazancının 70 ile 100 bin TL olduğunu söylemişti.

Atatürk’e benzeyen TikTok fenomeni 2 saatte 1 milyon lira bağış topladı

“DİLAN POLAT KADAR KAZANIYORUM”

Erbil’in kazancı yeniden gündeme geldi. 2. Sayfa’da dile getirilen iddiaya göre, ünlü şovmen, TikTok kazancına ilişkin, “Dilan Polat kadar kazanıyorum.” yanıtı verdi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz aylarda ‘2. Sayfa’ programına konuk olan Dilan Polat, “Türk kahvemi altın tozuyla sırf birilerini rahatsız etmek için içiyorum” demişti. Üzerindeki kombinin 350 bin TL olduğunu belirten Polat “Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum” itirafında bulunarak ağızları açık bırakmıştı. Bu açıklamaların ardından hesapları incelemeye alınan Dilan Polat ve Engin Polat haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialar ile Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi”, “213 Sayılı Vergi Usul Kanunu’na muhalefet”, “7258 Sayılı Kanun’a muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmada, Dilan ve Engin Polat ile yakınlarının tüm mal varlıklarına 12 Ekim’de el konulmasına karar verilmişti. Soruşturma kapsamında, Sulh Ceza Hakimliği’nce aralarında Dilan ve Engin Polat’ın da bulunduğu 14 şüpheli hakkında tutuklama kararı verilirken, 9 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

‘Dünya paralar gönderiyorlar’ diyen Serdar Ortaç TikTok’ta kazandığı parayı ne yaptığını açıkladı

Dilan Polat ve Engin Polat’ın Tiktok’taki eski halleri sosyal medyada gündem oldu!

Kaynak: TELE1