Mehmet Ali Erbil’den Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı iddialar: Hakan Şükür ile birçok kez Pensilvanya’ya gitti

Yayın tarihi: 25 Aralık 2023 Pazartesi 4:14 pm - Güncelleme: 25 Aralık 2023 Pazartesi 5:20 pm

Mehmet Ali Erbil TV8’in patronu Acun Ilıcalı‘nın kendisine kin güttüğünü söyledi. Erbil, “10 yıl önce Adnan Oktar’ın müridi ve Fetullah’ın sempatizanı dediğim için kin güttü.” dedi.

Şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde katıldığı bir yayında TV8’in patronu Acun Ilıcalı ile ilgili iddialarda bulundu. Erbil, Ilıcalı’nın Adnan Oktar ve FETÖ Lideri Fetullah Gülen ile ilişkisi olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı da geçtiğimiz hafta gazeteci Enver Aysever’in yayınına katılarak Erbil’in iddialarının doğru olmadığını, 18-19 yaşında Adnan Oktar suç örgütü ile tanıştığını söyledi.

Mehmet Ali Erbil de bugün Enver Aysever’in kanalına konuk olarak Ilıcalı’ya yanıt verdi.

Ilıcalı’nın kendisine kin güttüğünü iddia eden Erbil şunları söyledi:

“Bu paralar nereden geliyor bunun kaynağı ne? Muhabir arkadaşların başını sokacak evi bile yok. Bundan yaklaşık 10 sene önce Adnan Oktar’ın müridi, Fetullah sempatizanı diyen bendim. O dönemden bu yana bana kin güttü. Ben bu kanalda iş yapamaz mıydım? Bana iş vermekte mecbur değil ama bana kin güttü. Ben zaten kendimi kanıtlamış biriyim. Ben çıktığım her kanalı birinci yapıyordum. Hakan Şükür ve onun çevresiyle birçok kez Pensilvanya’ya gittiğini duymayan yok. Sümen altı olmuş şeyler bunlar. Bana söylediklerinden sonra onunla çalışmam zor.”

Mehmet Ali Erbil’den Acun Ilıcalı’ya gönderme: 50 yıldır televizyon starıyım ne bir kanalım var ne bir uçağım var

Acun Ilıcalı’dan Adnan Oktar itirafı!

Kaynak: TELE1