Medipol Başakşehir tur biletini İstanbul’da cebine koydu

Yayın tarihi: 13 Ekim 2022 Perşembe 10:10 pm - Güncelleme: 13 Ekim 2022 Perşembe 10:51 pm

Medipol Başakşehir, Rigas FS’yi 3-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarından çıkmayı garantiledi.

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu Dördüncü maçında kendi sahasında Letonya Takımı Rigas FS’yi konuk etti. Medipol Başakşehir karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Ev sahibi ekip 11’inci dakikada Deniz Türüç’ün ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikasında Stefona Okaka’nın ayağından ikinci golü bulan Medipol Başakşehir, ilk yarıyı 2-0 galip kapattı.

NAMAĞLUP

Maçın skorunu belirleyen gol ise yine 72’nci dakikada Stefano Okaka’nın ayağından geldi.

Dört maçta üç galibiyet ve bir beraberlikle namağlup durumda olan Medipol Başakşehir, bu skorla turu geçmeyi garantiledi.

EMRE BELÖZOĞLU RAHATSIZLANDI

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü kan şekeri düşüklüğü yaşadığı için maçı erken terk etti ve basın toplantısına katılmadı. Basın toplantısına Teknik Sorumlu Erdinç Sözer katıldı.

Erdinç Sözer, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde gol yemeyen tek takım olan futbolcularını performanslarından dolayı tebrik etti. Grubu lider bitirmek istediklerini belirten Sözer şunları söyledi:

“RFS’ye karşı ilk maçımız zor geçmişti. Bugün karşılaşmayı 3-0 aldık ve takımı tebrik ediyorum. Çok güzel mücadele ettik. Güzel bir galibiyet aldık ve tur atladık. Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi’ne bakıldığında gol yemeyen tek takım biziz. Takımımızı Avrupa’da böyle temsil ettikleri için oyuncularımızı tebrik etmek gerekir.

2 maç daha var. Önce Fiorentina deplasmanı, ardından ise Hearts ile evimizde oynayacağız. Grubu lider bitirmek kendi elimizde. Lider olarak son 16 turuna girmek istiyoruz.”

Başakşehir’de yeni sözleşme