McDonald’s’a 13 milyon dolarlık dava! “Kahveme kimyasal katıldı”

Yayın tarihi: 3 Ekim 2022 Pazartesi 4:44 pm - Güncelleme: 3 Ekim 2022 Pazartesi 4:44 pm

ABD’nin Alabama bölgesinde yaşayan bir kadın, McDonald’s restoranında içtiği kahveye kimyasal madde katıldığı ve çalışanların yardım talebine karşılık vermediği iddiasıyla şirkete 13 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

ABD’de bir kadın, McDonald’s’ta içtiği kahvesinde kimyasal madde olduğu ve kahveyi içip boğazı yanmaya başladığını iddia etti. Çalışanlardan da kendisine yardım etmediğini öne süren kadın firmaya dava açma kararı aldı.

13 MİLYON DOLARLIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

WebTekno’nun aktardığı habere göre; Floridalı Sherry Head, 19 Eylül tarihinde ABD’nin Alabama bölgesindeki bir McDonald’s şubesine gitti. Kendisi bir kahve sipariş edip içmeye başladı.

Kahvesini içtikten sonra kadının boğazı yanmaya başladı ve McDonald’s çalışanlarından kendisine yardım etmesini ve 911’i aramasını istedi. Kadının iddiasına göre McDonald’s çalışanları 911’i bilerek aramadılar. Kadın, 911’i arayıp sağlık ekiplerini çağırdıktan sonra da çalışanlar kahvenin etiketini göstermeyi reddetti. Bu iddiaları ile birlikte Sherry Head, dünyanın en popüler fast food zinciri McDonald’s’a 13 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

McDonald’s Rusya’da isim değiştirerek yeniden açıldı