Mavi şimşekler nasıl tur atlar? Adana Demirspor Genk maçı saat kaçta hangi kanalda

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2023 Perşembe 10:05 am - Güncelleme: 31 Ağustos 2023 Perşembe 10:05 am

UEFA Konferans Ligi‘nde tarih yazmak isteyen Adana Demirspor, 2-1’lik mağlubiyetin rövanşında ateşli taraftarının önünde Genk’i konuk edecek Adana Demirspor Genk maçı saat kaçta Adana Demirspor Genk maçı hangi kanalda?

Adana Demirspor, sezonun belki de en önemli maçına çıkacak ve Genk’i konuk konuk edecek. Belçika’daki karşılaşmada öne geçmesine rağmen skor avantajını koruyamayan ve son anlarda yediği golle sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılan Adana Demirspor, bu kez taraftarı önünde en az 2 farklı kazanıp, gruplara adını yazdırmak istiyor. Tarihinde ilk kez Avrupa arenasında boy gösteren ve Konferans Ligi’ne katılan Mavi Şimşekler, Cluj’u 2. turda, Osijek’i ise 3. turda elemişti. Patrick Kluivert ve öğrencileri, 2 rakibine karşı da iç sahada kazanmıştı. Adana Demirspor, bu akşam zaferlerine bir yenisini eklemek istiyor. 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı tıklım tıklım olacak, temsilcimiz tur peşinde olacak.

Adana Demirspor – Genk maçı hangi kanalda? Adana Demirspor – Genk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Yeni Adana Stadı’nda oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak Adana Demirspor – Genk maçı TV8,5’dan şifresiz canlı yayınlanacak. Maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jose Luis Munuera yönetecek.

Adana Demirspor – Genk muhtemel 11’ler:

Adana Demirspor: Karacic, Svensson, Semih, Gravillon, Rodrigues, Stambouli, Belhanda, Yusuf Sarı, Emre Akbaba
Akintola, Ndiaye

Genk: Vandervoordt, McKenzie, Aliu, Munoz, Fadera, Sor, Hrosovsky, Kayembe, Galarza, Bilal, Arokodare

Adana Demirspor nasıl tur atlar?

İlk maçı 2-1 kaybeden Adana Demirspor’un bugün mutlaka kazanması gerekiyor. Tek farklı galibiyetlerimizde karşılaşma uzatmalara gidecek. En az 2 farklı kazandığımız takdirde ise adımızı gruplara yazdıracağız. Genk’e bugün alacağı beraberlik de tur için yetiyor.

PATRİK KLUİVERT: TARAFTARLARIMIZ 12. ADAM OLARAK YANIMIZDA OLACAK

Adana Demirspor’un Genk ile oynayacağı maç öncesi Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, ile oyunculardan Emre Akbaba basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Genk maçının öneminin herkes tarafından bilindiğini vurgulayan Patrik Kluivert, ”Elimizden geleni yapıp yarın kendi oyunumuzu ortaya koyacağız. Oyuncularımızın durumu iyi. Sakat futbolcumuz bulunmuyor. Son maçta Kevin’in sakatlığı olmuştu. Onun da durumu gayet iyi. Çok farklı bir maça çıkıyoruz. Taraftarlarımız 12. adam olarak yanımızda olacak. Bu sayede kendi futbolumuzu sahaya yansıtabileceğiz. Çok farklı bir atmosfer olacak. Dolu bir statta oynamayı herkes ister. Taraftarımız evimizde oynadığımız maçlarda hep arkamızda durdular” sözlerine yer verdi.

EMRE AKBABA: RAKİBİMİZE BASKI YAPIP ELİMİZDEN GELENİ ORTAYA KOYACAĞIZ

Genk maçının kazanmaya odaklandıklarını dile getiren Emre Akbaba ise, ”Herkes maçın ciddiyetinin farkında. Tüm camia olarak maça hazırız. Kazanmaya çıkıyoruz. Rakibimize baskı yapıp elimizden geleni ortaya koyacağız. Taraftarlarımızla birlikte birçok galibiyet aldık. Umarım nice galibiyetleri almaya devam ederiz. Onların bize olan inancı galibiyetin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor” şeklinde konuştu.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı için sürpriz yayıncı kuruluş