Beşiktaş Dinamo Kiev maçı için sürpriz yayıncı kuruluş

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2023 Perşembe 9:55 am - Güncelleme: 31 Ağustos 2023 Perşembe 9:55 am

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu’nda deplasmanda 3-2’lik yendiği Dinamo Kiev’i rövanş maçı için evinde ağırlayacak. Peki Beşiktaş Dinamo Kiev maçı saat kaçta? Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi Play Off rövanş maçında Beşiktaş, Dinamo Kiev’le karşı karşıya gelecek. Romanya’nın Başkent’i Bükreş’te oynanan ilk maçı; Vincent Aboubakar, Omar Colley ve Bakhtiyor Zaynutdinov’un golleriyle 3-2 kazanarak İstanbul’a avantajlı dönen Siyah-Beyazlı ekip, bu akşamki mücadeleyi kazanması ya da berabere bitirmesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruplara kalacak ve Avrupa’nın kulüpler bazında üçüncü organizasyonunda ilk kez mücadele etmeye hak kazanacak. Zorlu mücadelede de takımın en önemli kozu, Vincent Aboubakar olacak.

Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı hangi kanalda? Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Beşiktaş Park’ta oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı TRT Spor’dan şifresiz canlı yayınlanacak. Maçı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Joao Pinheiro yönetecek.

Beşiktaş – Dinamo Kiev muhtemel 11’ler:

Beşiktaş: Mert, Roiser, Necip, Colley, Onana, Rashica, Salih, Amir, Gedson, Rebic, Aboubakar

Dinamo Kiev: Bushchan, Popov, Tymchyk, Syrota, Sydorchuk, Shaparenko, Karavaev, Buyalsky, Dubinchak, Vanat, Voloshyn

2 İSİM KADRODA YOK

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Semih Kılıçsoy bugün oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak. Play-Off turunda isimleri UEFA listesine verilmeyen iki futbolcu Bükreş’te oynanan ilk karşılaşmada da forma giyememişti.

5 MAÇI DA KAZANDI

Siyah-Beyazlı ekip, bu sezon Avrupa’da oynadığı 5 maçı da kazandı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin 2. ön eleme turunda Arnavutluk ekibi Tirana’yı 3-1 ve 2-0’lık skorlarla eleyen Beşiktaş, bir sonraki aşamada Azerbaycan temsilcisi Neftçi’yi 3-1 ve 2-1’lik skorlarla saf dışı bıraktı. Siyah-Beyazlı ekip, Dinamo Kiev’i de ilk maçta uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 yendi.

AMARTEY VE MASUAKU YOK

Kartal’ın UEFA Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında Dinamo Kiev’le oynadığı mücadelede sakatlanan Daniel Amartey’in durumu belli oldu. Amartey, MR sonuçlarına göre 15 gün sahalardan uzak kalacak. 28 yaşındaki stoper, Dinamo Kiev ile oynanacak rövanş maçında ve Süper Lig’deki Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Öte yandan ilk maçta sakatlanan Demokratik Kongolu sol bek Artur Masuaku da bugünkü mücadelede görev yapamayacak.

Avrupa öncesi son maç! Fenerbahçe Twente maçı saat kaçta hangi kanalda?