Masumlar Apartmanı’nın konusu nedir, uyarlama mı? Gerçek hayat hikayesini mi konu alıyor?

Yayın tarihi: 23 Eylül 2020 Çarşamba 7:59 am - Güncelleme: 23 Eylül 2020 Çarşamba 7:59 am

TRT’nin sevilen dizisi ‘Masumlar Apartmanı’ kısa sürede birçok izleyici tarafından araştırılan diziler arasına girdi. Dizinin gerçek hikaye olup olmadığı merak ise izleyicilerin merak konusu.

OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı, ilk bölümü birçok izleyici tarafından beğeniyle karşılandı. 15 Eylül’de ilk bölümü yayınlanan dizinin yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı yapıyor.

Aile ve aşk türündeki televizyon dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ romanından uyarlandı. Gerçek bir hayat hikayesi olan ‘Masumlar Apartmanı’, korumacı dede ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatını anlatıyor.

Dizide İnci’nin yaşamı yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer isimler bulunuyor.

MASUMLAR APARTMANI HAN

Üç kız kardeşi ve hasta babasıyla yaşayan Han, kendi hayallerinden tamamen vazgeçmiş biridir. Yaşamı takıntılarla dolu ablaları ve işi arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaya çalışan Han’ın İnci ile tanışması onun için bir dönüm noktası olur.

MASUMLAR APARTMANI SAFİYE

Han’ın ablası. Temizlik takıntısını, saplantılı ahlak anlayışını ve hırçınlığını annesinden miras almıştır. Ne kadar yıkanırsa yıkansın pislikten arınamadığına inanır.

MASUMLAR APARTMANI İNCİ

Bir radyoda programcı olarak çalışan İnci, korumacı dedesi Memduh ve kardeşi Ege ile birlikte yaşamaktadır. İnci’nin hayatı Han’la tesadüfen tanışması ve Masumlar Apartmanı‘na taşınmasıyla büyük ölçüde değişecektir.

MASUMLAR APARTMANI GÜLBEN

Ailenin en sessiz, en göze batmayan ve hiçbir konuda fikri sorulmayan üyesidir. Bütün hayatını ablası Safiye’nin boyunduruğu altında geçirmiştir. Kimseden sevgi görmemiş olan Gülben, kurtuluşunu aşkta arar ve sıklıkla olmayacak hülyalara kapılır.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı , yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ve Gülben’in en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?