Mark Zuckerberg, Elon Musk ile dövüşüne adım adım hazırlanıyor

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2023 Salı 9:00 am - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 1:59 pm

Elon Musk ve Mark Zuckerberg kafes dövüşü dönemimizdeki en heyecanlı olaylar arasında yer alıyor. Mark Zuckerberg, Elon Musk ile olası bir çatışma öncesinde antrenmanlarını hızlandırırken bahçelerine bir dövüş kafesi kurduktan sonra eşinin tepkisini paylaştı.

Bu haftanın başlarında Zuckerberg, eşi Priscilla Chan ile “arka bahçeye koyduğu sekizgeni görüp görmediğini” sorduğu konuşmanın bir ekran görüntüsünü paylaştı. Meta CEO’su her ne kadar heyecanlı görünse de eşi söz konusu kavga hakkında pek hevesli durmuyor.

Zuckerberg

Teknoloji milyarderi, sosyal medyasında 12,3 milyon takipçisinden UFC sekizgeni olarak adlandırılan bir kafesi alıp almaması gerektiğimi sorduğu bir anket başlatmıştı.  UFC dövüşçüsü Gilbert Burns, Meta CEO’su ile antrenman yaparak olası kavgaya Meta CEO’sunu güzelce hazırlıyor. Antrenmanların ardından 39 yaşındaki Meta CEO’su, “Sizinle antrenman yapmak benim için bir onur!” ifadelerini kullandı. Teknoloji milyarderi, Tesla’nın kurucusu Musk ile söylentilere göre bir kafes maçı öncesinde eğitim seanslarını ikiye katlıyor gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir: Threads 70 milyon kullanıcıya ulaştı

Meta’nın Twitter’a (şimdi X) rakip olacak bir uygulama geliştirdiği bildirildikten sonra Musk, Meta CEO’su  ile “kafes dövüşüne hazır” olacağını söyleyerek, sosyal medyada bir akım başlattı. Meta, o zamandan beri Instagram’a bağlı metin tabanlı bir sosyal medya uygulaması olan Threads’i piyasaya sürdü. Zuckerberg’in evinin içine bir sekizgen inşa ettiğini paylaşmasından günler sonra Musk, dövüşlerinin X’te canlı yayınlanacağını duyurdu.

YouTube web’de Premium kullanıcılara ayrıcalık sunuyor