Marilyn Manson uyku ilacı içirip taciz etti iddiası

Yayın tarihi: 10 Mart 2022 Perşembe 12:44 pm - Güncelleme: 10 Mart 2022 Perşembe 12:44 pm

Marilyn Manson’ın kendisini uzun süre taciz ettiğini ileri süren oyuncu Evan Rachel Wood, şarkıcıyla ilgili gündeme oturan yeni iddialarda bulundu. Wood, Manson’un kendisine uyku ilacı verip taciz ettiğini söyledi.

Oyuncu Evan Rachel Wood, 2007-2010 yılları arasında aşk yaşadığı şarkıcı Marilyn Manson’ın kendisini taciz ettiğini geçtiğimiz yıl şubat ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurmuştu.

Daha sonra da Manson’ın 2007’de çıkardığı ‘Heart-Shaped Glasses’ şarkısının klip çekimi sırasında rızası olmadan kendisine tecavüz ettiğini ileri süren Wood, eski sevgilisiyle ilgili yeni iddialarda bulundu.

Ünlü oyuncu, yönetmenliğini Amy Berg’in yaptığı ‘Phoenix Rising’ adlı belgeselde Marilyn Manson ile birlikte olduğu dönemde yaşadıklarını aktardı. Evan Rachel Wood, o dönemde 37 yaşında olan Manson ile flört etmeye başladığında henüz 18 yaşında olduğunu söyledi.

Artık susmayacağım dedi… “Marilyn Manson, beni yıllarca korkunç şekilde taciz etti”

UYKUDA ‘TACİZ’ İDDİASI

Wood, Marilyn Manson’ın kendisine uyku ilacı ve uyuşturucu verdiğini ardından da taciz ettiğini ileri sürdü. Bu durumun ilişkileri süresince devam ettiğini belirten Evan Rachel Wood, uyuşturucu ve uyku ilaçlarının yarattığı bu bilinçsizlik anlarını Manson’ın taciz etmek için kullandığını sözlerine ekledi. Ünlü aktris, “Bu tacizleri ben uyurken de devam ediyordu. O zamanlarda sürekli kendime ‘Sadece uyu, sakın hareket etme’ diye telkinde bulunuyordum.” dedi.

Evan Rachel Wood, Marilyn Manson ile birlikteliği sırasında hamile kaldığını ve sonra kürtaj yaptırdığını da anlattı. Oyuncu, “İlişkimizin başından beri hiçbir doğum kontrol yöntemini uygulamak istemedi. Aynı zamanda benim de bunların hiçbirini kullanmamı istemedi.” şeklinde konuştu.

Evan Rachel Wood, bunun sonucunda da hamile kaldığını söyledi. Bebeğini dünyaya getirmediğini, kürtaj yaptırdığını söyleyen Wood, o süreçte de Marilyn Manson’ın kendisine asla destekleyici şekilde davranmadığını sözlerine ekledi. Oyuncu, “Bebeğimi aldırdığım gün bile kendisine akşam yemeği hazırlamamı istedi.” dedi.

Evan Rachel Wood, daha sonra “Hatırlıyorum… Dinlenmem gerekiyordu. Bedenim bir travma yaşamıştı. Ama bu onun umurunda bile değildi.” ifadelerini kullandı.

ESKİ SEVGİLİYE KARŞI HAMLE!

Gerçek adı “Brian Hugh Warner” olan Marilyn Manson, kısa bir süre önce eski sevgilisi Evan Rachel Wood’a kendisini “toplum içinde tacizci olarak damgaladığı” için dava açmıştı.

EVİNİN GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

Öte yandan konu hakkındaki mahkeme süreci devam ederken Manson ile ilgili bir diğer iddia, Wood’u, sekiz yaşındaki oğluna tecavüz etmekle tehdit etmesi yönündeydi.

Çıkan haberlerde, ünlü şarkıcının tehditlerinin, Evan Rachel Wood’un Los Angeles’taki evinin etrafında güvenlik önlemleri almasına neden olduğu yönündeydi. Wood’un evini kurşun geçirmez pencelerle yenilediği, çelik kapı ve güvenlik çiti kurduğu belirtilmişti.

Marilyn Manson hakkında cinsel ve psikolojik şiddet suçlaması