Mansur Yavaş, Melih Gökçek’in 1 milyar 323 milyon TL’lik israfını bir bir gösterdi

Yayın tarihi: 1 Nisan 2021 Perşembe 11:28 pm - Güncelleme: 2 Nisan 2021 Cuma 6:59 pm

Mansur Yavaş katıldığı bir televizyon programında, Melih Gökçek’in ‘icraatlarını’ gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, önceki dönemde yapılmış ve belediyede atıl durumda olan tüm heykelleri canlı yayında göstererek maliyetlerini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk televizyon kanalında yayınlanan Teke Tek programında Fatih Altaylı’nın konuğu oldu.

Önceki dönem belediye başkanı olan Melih Gökçek döneminde yapılan heykelleri ihale fiyatları ile birlikte gösteren Yavaş, “CHP’ye heykel belediyeciliği diyenler kendi yaptıklarını görmüyorlar. Heykelin kralını yapmışlar” dedi.

İLGİLİ HABER | İmamoğlu: 2 yıl sonra bu memleketi Millet İttifakı yönetecek

“ADAY GÖSTERİLMEK, İNSANIN ADININ GEÇMESİ BİLE BÜYÜK BİR OLAY”

Size gelecek dönem Cumhurbaşkanlığı adaylığı fazlasıyla yakıştırılıyor. Anketlerde yavaş yavaş en üste çıkıyorsunuz. Bugünkü ankette ilk sıraya geçmişsiniz.” sözlerini yanıtlayan Yavaş, şunları söyledi:

Aday gösterilmek, isminin geçmesi bile insanların çok hoşuna giden olay. Onun haricinde böyle bir hedefimiz gerçekten yok. Ankette üstte çıkmak aday olmayı mı gerektirir. Gaibi ancak Allah bilir. Birisi diyor ki ‘artık televizyonlara çıkmaya başladın’ diyor. İnsaf 15 aydır çıkmadım. Mansur Yavaş, Melih Gökçek’in ‘icraatlarını’ canlı yayında tek tek gösterdiMansur Yavaş, Melih Gökçek’in ‘icraatlarını’ canlı yayında tek tek gösterdi İzin verin de anlatalım. İşime iyi odaklıyım. İyi bir belediye başkanı olmak istiyorum. Halkın gönlüne parayla pulla giremezsiniz. Geçen gün bir teyzeyi konuşturuyorlar, ‘ben onu seviyorum’ diyor