Mansur Yavaş Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi

Yayın tarihi: 25 Ocak 2022 Salı 10:17 pm - Güncelleme: 26 Ocak 2022 Çarşamba 7:46 am

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kar yağışının yol açtığı aksaklıklar nedeni ile yerel yönetimlerin hedef gösterilmesi hakkında “Devlet imkanlarını belediye başkanlarımızı karalamak için kullananlar, sanayiye 3 gün elektrik veremiyor” açıklamasını yapmıştı. Mansur Yavaş’tan Kılıçdaroğlu’na yanıt geldi.

İstanbul’da kar yağışının etkili olduğu ve birçok vatandaşın yolda kaldığı saatte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer’de bir balıkçıda olduğu iddia edilmişti. Konuya ilişkin İmamoğlu “19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur” dedi.

Konuya ilişkin bir açıklama da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Devlet imkanlarını belediye başkanlarımızı karalamak için kullananlar, sanayiye 3 gün elektrik veremiyor. Ülke 10 milyarlarca dolar zararda. Çünkü öncelikleri karalama! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, siz halk belediyeciliği yapmaya devam edin; gerisi boş, Saray kadar bomboş!”

MANSUR YAVAŞ’TAN KILIÇDAROĞLU’NA CEVAP

Kılıçdaroğlu’nun yerel yönetimlerin çalışmalarının savunmasının ardından Mansur Yavaş’tan da konuya ilişkin paylaşım geldi. Yavaş’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Sayın Genel Başkanım, tek amacımız Ankara’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin, eşit bir şekilde yaklaşarak hizmet etmek; hepsinin huzurunu sağlamak. Kimse aç ve açıkta kalmasın, eğitimden mahrum hiçbir çocuk olmasın diye gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

Kılıçdaroğlu’ndan ‘balıkçı’ açıklaması