Kılıçdaroğlu’ndan ‘balıkçı’ açıklaması

Yayın tarihi: 25 Ocak 2022 Salı 9:24 pm - Güncelleme: 25 Ocak 2022 Salı 9:25 pm

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kar yağışının etkili olduğu saatlerde bir restoranda bulunması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na gelen eleştirilere yanıt vererek, “Devlet imkanlarını belediye başkanlarımızı karalamak için kullananlar, sanayiye 3 gün elektrik veremiyor.” dedi.

İstanbul’da kar yağışının etkili olduğu ve birçok vatandaşın yolda kaldığı saatte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer’de bir balıkçıda olduğu iddia edildi. İşletme sahibi olayı TELE 1’e yalanladı. Fakat daha sonra İmamoğlu’nun geldiğini söyledi. Konuya ilişkin İmamoğlu’ndan da açıklama geldi. Başkan İmamoğlu, “19 saatlik mesaide, 1 saatlik yemek molamın neden gündem yapılmaya çalışıldığı malumdur” dedi.

Konuya ilişkin bir açıklama da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Devlet imkanlarını belediye başkanlarımızı karalamak için kullananlar, sanayiye 3 gün elektrik veremiyor. Ülke 10 milyarlarca dolar zararda. Çünkü öncelikleri karalama! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, siz halk belediyeciliği yapmaya devam edin; gerisi boş, Saray kadar bomboş!”

Ağırel: İmamoğlu ve işletme sahibi ile görüştüm