Mansur Yavaş kabusu Melih Gökçek’i sabaha kadar uyutmadı!

Yayın tarihi: 23 Ocak 2022 Pazar 10:44 am - Güncelleme: 23 Ocak 2022 Pazar 11:27 am

Melih Gökçek’in, Mansur Yavaş kabusu sürüyor. Yoğun kar yağışını fırsat bilen Melih Gökçek, sabaha kadar ‘Mansur Yavaş’ı karalama’ paylaşımları yaptı.

Meteoroloji Müdürlüğü’nün günler öncesinden yaptığı yurt genelinde şiddetli kar yağışı uyarıları büyükşehirlerde de etkisini göstermeye başladı. Uzun zaman sonra başlayan kar yağışı, İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde de yolları beyaza bürüdü. Eski Ankara Belediye Başkanı ise kar yağışında beklediği fırsatı bularak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef aldı.  Gökçek, arabaların çarpıştığı, insanların kar nedeniyle düştüğü bir karikatür görseli paylaşarak “Mansur sorumluyu bulmuş” notunu düştü.

GÖKÇEK’İN “TUZLADIK İNANMIYORSANIZ YALAYIN” ÇIKIŞI

2011 tarihinde yoğun kar nedeniyle Ankara’da ulaşım felç olmuştu. Gökçek, görevde olduğu dönemde kar yağışı nedeniyle yolların tuzlanmadığını söyleyen bir vatandaşa, ‘tuzladık inanmıyorsanız yalayın’ demişti.

Melih Gökçek’in Ankara Belediye Başkanı olduğu dönemde 1 Ocak 2016 tarihinde İstanbul-Ankara TEM otoyolu 4,5 saat boyu kapalı kalmıştı.

27 Aralık 2016 tarihinde Ankara’nın Pozantı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluşmuştu.

2011 yılının Mart ayında Ankara’da otobüs ve minibüslerinde yolda kalması nedeniyle vatandaşlar, evlerine yürüyerek ulaşmaya çalışmışlardı.

Gökçek, kendi döneminde şiddetli kar yağışı bir yana, yağmurda bile vatandaşın bu hale gelen hallerini unuttu.

Cemal Enginyurt: Melih Gökçek’i derhal tutuklayın