Mansur Yavaş ile trafikte karşılaşan Ankaralı’nın anlattıkları gündem oldu

Yayın tarihi: 14 Ocak 2022 Cuma 4:16 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2022 Cuma 4:16 pm

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile trafikte karşılaştığını söyleyen Ankaralı o anları anlattı. Mustafa isimli yurttaş, “Ankara’ya çok yakıştınız” dedi.

Mustafa isimli bir yurttaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mansur Yavaş ile trafikte karşılaştığı sırada yaşadıklarını anlattı. Ankaralı’nın anlattıkları sosyal medyada gündem oldu.

“GÖZLERİM YAŞARDI”

“Başkanım bu gün trafikte sizin makam aracınızla denk geldik, siz de araçtaydınız” diyen Ankaralı, “Aynı yönde 5 km boyunca ilerledik, çakar yok, koruma aracı yok, trafik kurallarına uyuluyor, hayranlıkla izledim, gözlerim yaşardı. Hasret kalmışız sizin gibi devlet adamlarına” ifadesini kullandı.

“Işıklarda yan yana bekledik sizinle, şoförünüz yol boyu kimseden zorla yol almaya çalışmadı. İkna oldum ben siz hakkı ve halkı gözeten bir başkansınız, Ankara’ya çok yakıştınız” diyen Ankaralı Mustafa’nın paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Twitter’da Millet İttifakı Büyükşehir Belediyelerinden haberleri paylaşan ‘Büyükşehir Çalışıyor’ hesabı da açıklamaları, “Bir Ankaralının trafikte Mansur Yavaş’la karşılaşması” notu ile paylaştı.

Mansur Yavaş’tan ‘Metaverse’ paylaşımı