Manchester United’a transfer olan Weghorst’tan Beşiktaş itirafı

Yayın tarihi: 24 Nisan 2023 Pazartesi 3:41 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2023 Pazartesi 3:41 pm

Beşiktaş’tan ayrılarak İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’a transfer olan Wout Weghorst, siyah beyazlı ekiple ilgili bir itirafta bulundu. Hollandalı golcü, “Beşiktaş taraftarlarına dürüst olmam gerekirse, orada inanılmaz bir zaman geçirdim. Onları özlüyorum, orada harika zaman geçirdim” dedi.

Süper Lig ekibi Beşiktaş’la yollarını ayırarak İngiltere temsilcisi Manchester United’a imza atan Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, Tivibu Spor’a yaptığı açıklamalarda siyah beyazlı ekiple ilgili bir itirafta bulundu.

United, Weghorst’un bonservisini almayacak!

Weghorst, “Beşiktaş taraftarlarına dürüst olmam gerekirse, orada inanılmaz bir zaman geçirdim. Bir anda takımdan ayrıldım, onlarla konuşma şansım olmadı. Onları özlüyorum, orada harika zaman geçirdim” ifadelerini kullandı.

“HEPSİNİ ÖZLÜYORUM”

30 yaşındaki Hollandalı golcü ayrıca “Bana davranışları gönüldendi, hepsini özlüyorum. Burası harika bir kulüp. Manchester United dünyadaki en büyük kulüplerden biri. Türkiye’yi terk etmek için gerçekten iyi bir nedenim vardı. Umarım bunu herkes anlamıştır” diye konuştu.

Weghorst İngiltere’de ilk golünü attı