MANA metaverse projeleri içerisinde parlamaya devam ediyor

Yayın tarihi: 25 Kasım 2021 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 24 Kasım 2021 Çarşamba 10:21 am

Hızlı bir şekilde artış gösteren ve böylece 4 dolar seviyelerine kadar çıkan MANA, metaverse projeleri içerisinde yıldız gibi parlamaya devam ediyor.

Peki onu bu kadar ön plana çıkaran tam olarak nedir. Aslına bakacak olursak onun böylesine hızlı bir yükseliş yakalamasının en önemli sebebi Facebook şirketi oldu.

Facebook tarafından tanıtılan metaverse ekosistemi kendisine güçlü bir yer bulmayı başardı. Hatta Facebook kendi ismini değiştirerek Meta yaptı. Böylece projeye ne kadar çok önem verdiğini göstermiş oldu. Şirket kendi ismini bile Meta yaparak geleceğe yönelik mesaj verdi. MANA tokenlerini alanlar bu mesajı erken görenler oldu.

MANA

Özellikle oyun şirketleri bu kripto para birimine fazlasıyla önem veriyor. Hem Gaming kategorisinde yer alması hem de NFT kökenli bir kripto para birimi olması onu en fazla ön plana çıkaran detaylar içerisinde yer alıyor. Genellikle projeler sadece tek bir kategoride yer alıyor.

 

MANA diğer kripto paralar ile kıyaslandığında son derece farklı. Hem NFT kategorisinde kendisine çoklu bir yer bulabilmesi hem de 3 boyutlu oyun ekosistemine ait olması onu destekliyor. Genellikle diğer Gaming ekosistemine ait kripto paralar 2 boyutlu çalışıyor. MANA metaverse projeleri arasından işte bu nedenlerden dolayı sıyrılıyor.

Facebook Rights Manager ile içeriklerinizi koruyun

Metaverse piyasa kapitalizasyonuna bakıldığında bu kripto para biriminin yaklaşık olarak yüzde 17,45 payı olduğu görülüyor. Ayrıca sanal ortamı aktif olarak keşfetme imkanı sunması onun bu payını artırıyor.