Malatya ve Gümüşhane’de de çelenk provokasyonu! “Utanmaz arlanmazlar ayıptır”

Yayın tarihi: 26 Aralık 2023 Salı 1:53 pm - Güncelleme: 26 Aralık 2023 Salı 4:18 pm

Özel Haber: Egehan Erkün

Gaziantep’in ardından Malatya ve Gümüşhane’de çelenk provokasyonu gerçekleştirildi.  Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı ve Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın cenaze törenlerinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gönderdiği çelenkler provokatörler tarafından parçalandı.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Pençe Kilit Harekatı bölgesinden gelen şehit haberleri Türkiye’yi yasa boğarken, teröristlerin saldırısında şehit düşen mehmetçikler son yolculuğuna uğurlanıyor.

Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde, Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın ise Malatya’da son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZEDE PROVOKASYON

Gaziantep’te şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem’in cenaze namazında gerçekleştirilen provokasyonun benzeri bu sefer de Malatya ve Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde gerçekleştirildi.

Malatya’da cami avlusundaki bir grup, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gönderdiği çelengi tekbirler eşliğinde parçaladı. Şiran’da ise kalabalığı fırsat bilen bir provokatör Özel’in çelengini parçaladı.

İşte Malatya’da gerçekleştirilen provokasyon:

CHP GÜMÜŞHANE İL BAŞKANI: POLİS ‘MEZCUBUN BİRİ KIRDI’ DEDİ

Cenaze törenine katılan CHP Gümüşhane İl Başkanı Süleyman Çiftçi TELE1.com.tr’den Egehan Erkün’e yaptığı açıklamada, “Kimsenin olmadığı bir anda kırılmış. Çelengimizin olmadığını gördük, polise sorduk. ‘Meczubun biri kırdı’ dediler. Biz çelengi kıran kişiyi tanımıyoruz. Orada değildik” ifadelerini kullandı.

CHP’li AĞAÇ: UTANMAZ ARLANMAZLAR…

CHP Gümüşhane Belediye Başkan adayı ve emekli asker Bedri Ağaç, provokasyon sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

-Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın cenaze törenine katıldık.

-Çok üzücü bir şeyle karşılaştık. Genel Başkanımız Özgür Özel’in cenazeye gönderdiği çelengi, meczubun biri parçalamış. Utanmaz arlanmazlar.

-Bu memleket 86 milyonun memleketi. Herkes vatan evladı. Hain değil. Gençlerimizin şehit olmasına sebep olanı Allah kahretsin. Ama onlara gereken desteği, şartları oluşturamayanlara da lanet olsun. Kendi eksiklerini gidermek için CHP’yi hedef göstermeye çalışıyorlar. Ayıptır, yazıktır, günahtır.

Gaziantep’teki provokasyon ifşa oldu! İktidar medyası ‘şehit yakını’ diye servis etti, AKP’li aday çıktı

 

 

Kaynak: TELE1