Teşvikiyelilerden BEDAŞ’a karşı eylem: Bedelini ödediğimiz hizmeti eksiksiz istiyoruz

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2023 Cuma 1:07 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 Cuma 1:19 pm

İstanbul’un lüks mahallelerinden olan Teşvikiye‘de, 2 haftayı aşan elektrik kesintilerine tepki gösterilerek eylem yapıldı.

İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı Teşvikiye mahallesinde, iki haftadır süren elektrik kesintileri nedeniyle mahalleliler protesto yürüyüşünde bulundu.

“Bedelini ödediğimiz hizmeti eksiksiz istiyoruz” yazılı pankart açılan eylemde yapılan basın açıklamasında, BEDAŞ‘ın ödenmeyen faturalarda faizi getirmekte gecikmediği ancak aynı hızı hizmet verirken göstermediği belirtildi.

“MAĞDURİYETİ BEDAŞ KARŞILAYACAK MI?”

Elektrik kesintileri nedeniyle pek çok kişinin mağdur olduğu belirtilen açıklama şöyle:

“Geçtiğimiz temmuz ayı boyunca mahallemizde, 2 haftadan uzun bir süre sürekli bir elektrik kesintisiyle yaşamak zorunda bırakıldık. Şehir gibi her şeyin elektriğe bağlı olduğu bir yaşam alanında 2 hafta gibi bir sürenin hepimiz için ne türlü zorluklar anlamına geldiğini eminim herkes gayet iyi tahmin edebilmektedir. Makineye bağlı hastalarımız, bozulan gıda ürünlerimiz, elektronik araçlarımız, yarım kalan işlerimiz, elektriğe bağlı çalışan işyerlerimiz…… Yaşadığımız tüm bu mağduriyetleri acaba hizmet sağlayıcımız BEDAŞ karşılayacak mı, bir cevap bekliyoruz?

Aldığımız hizmetlerin ücretlerinin zamanında ödenmemesi durumunda tarafımıza uyguladıkları gecikme zamları ve hizmet alımını durdurma işlemlerini ivedilikle yapan BEDAŞ kendi mesuliyetleri söz konusu olunca aynı çabukluğu gösterecek mi acaba? Mahallemizdeki bu alt yapı eksikliği sorunu ne zaman çözülecek?”

Teşvikiye’deki tek deprem toplanma alanı DAP yapı tarafından talan edilecek

İstanbul’da elektrik kesintisi! BEDAŞ yarın elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçeleri açıkladı