Mağazadaki sapık yakalandı

Yayın tarihi: 16 Şubat 2022 Çarşamba 10:10 am - Güncelleme: 16 Şubat 2022 Çarşamba 10:10 am

İstanbul’da bir mağazada kıyafet alacakmış gibi yapıp satış görevlisini izleyerek mastürübasyon yapan kişi güvenlik kameralarının izlenmesinin ardından tespit edilerek yakalandı.

Şişli Mecidiyeköy’de bir mağazada satış görevlisi olarak çalışan üniversite öğrencisi Kübra S., çocuk bölümünde reyon düzenlediği sırada kendisini takip eden kişinin hareketlerinden şüphelenerek güvenlik kamerasını inceledi. Mağazada kıyafetleri inceliyormuş gibi yapan bir kişinin kendisine bakarak mastürübasyon yaptığını gören Kübra S. emniyete giderek şikayetçi oldu.

Yaşanan olayın ardından Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Şişli Polis Merkezi Amirliğine bağlı Suç Araştırma ve Soruşturma Büro ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek tacizciyi tespit etti. Görüntülerdeki kişinin E.Ç isimli şahıs olduğunu tespit eden polis ekipleri şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

POLİS, ADAM SANA TEMAS ETMEMİŞ BİR ŞEY OLMAZ DEMİŞTİ

Mağaza çalışanı Kübra S. yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda polise ekiplerine şikayetçi olmak için gittiği zaman polislerin kendisine “Adam sana temas etmemiş, bir şey olmaz” dediğini aktarmıştı. Kübra S. yaşanan olayla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

“Onu fark ettiğimi anlayan şahıs mağazadan hemen çıktı. Güvenlik kaydına baktığımızda olaydan emin olduk. Şahsın beni yaklaşık 15-20 dakika boyunca takip ederek, ben kıyafet katlarken, mağaza içinde cinsel organını çıkarıp mastürbasyon yaptığı kayıtlarda açıkça görülüyor. Polise şikayetçi oldum fakat yüzünde maske olduğu için pek sonuç alamayacağımı söylediler. ‘Çalışırken üzerinde etek mi vardı?’ ‘Adam sana temas etmemiş bundan bir şey olmaz.’ gibi lafları, umursamaz tavırları ve alaycı gülüşleri bana umudumu iyice kaybettirdi.

Üst katta çocuk reyonunda çalışıyorum. Muhtemelen bu kata çıkmasının sebebi, bir çocuğa bu eylemi yapacak olması veya bir çocuğa cinsel organını gösterecek olması. Bu olayın üstünün kapanmasını kesinlikle istemiyorum.”

Genç kadını takip ederek mastürbasyon yaptı