Genç kadını takip ederek mastürbasyon yaptı

Yayın tarihi: 14 Şubat 2022 Pazartesi 4:14 pm - Güncelleme: 14 Şubat 2022 Pazartesi 11:53 pm

Mecidiyeköy’de bir mağazada çalışan satış elemanı çocuk reyonunda şüpheli hareketler sergileyen adamın güvenlik görüntülerini izleyince neye uğradığını şaşırdı. Şüpheli, eline aldığı kıyafetlerle cinsel organını kapatarak mağaza içinde mastürbasyon yaptı.

Mağaza çalışanı sosyal medya hesabından olay anını anlatarak şunları söyledi:

“Pazar günü Mecidiyeköy Meydan’daki bir mağazada mesaim sırasında, saat 18.20 civarı, mağazaya girmiş erkek bir şahsın garip hareketler sergilediğini fark ettim. Bir süre dikkat ettiğimde, CİNSEL ORGANINI ÇIKARDIĞINI VE REYONLAR ARASI BENİ TAKİP EDİP MASTÜRBASYON YAPTIĞINI ANLADIM. Ben arkamı döndüğümde kıyafetlere bakıyormuş gibi davranıyordu. Mağaza olduğu ve çocuk reyonu olduğu için ne alaka herhalde ben yanlış anlıyorum, diye düşündüm. Aynı reyonda çalıştığım iş arkadaşıma mesaj attım. Arkadaşım mesajı görmeyince yanına gidip telefonuna bak dedim.”

“POLİS ‘ADAM SANA TEMAS ETMEMİŞ BİR ŞEY OLMAZ’ DEDİ”

“Bu sırada fark ettiğimi anlayan şahıs mağazadan hemen çıktı. Güvenlik kaydına baktığımızda olaydan emin olduk. Şahsın beni yaklaşık 15-20 dakika boyunca takip ederek, ben kıyafet katlarken, mağaza içinde cinsel organını çıkarıp mastürbasyon yaptığı kayıtlarda açıkça görülüyor. Polise şikayetçi oldum fakat yüzünde maske olduğu için pek sonuç alamayacağımı söylediler. ‘Çalışırken üzerinde etek mi vardı?’ ‘Adam sana temas etmemiş bundan bir şey olmaz.’ gibi lafları, umursamaz tavırları ve alaycı gülüşleri bana umudumu iyice kaybettirdi.

Üst katta ÇOCUK REYONUNDA çalışıyorum. Muhtemelen bu kata çıkmasının sebebi, bir çocuğa bu eylemi yapacak olması veya bir çocuğa cinsel organını gösterecek olması. Bu olayın üstünün kapanmasını kesinlikle istemiyorum.”

“ÖLDÜRÜLMEM Mİ GEREKİYOR?”

“23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim ve harçlığımı çıkarmak için haftanın 2 günü çalıştığım mağazanın çocuk reyonunda bir adam beni izleyerek ulu orta mastürbasyon yapıyor ve bu olay umursanmıyor. İlla tecavüze uğramam veya öldürülmem mi gerekiyor? Bu şahsın ilk olayı olduğunu düşünmüyorum ve yakalanmazsa başka kadınların da başına geleceğinden endişe ediyorum. Polislerin ‘Zaten maske var, seninle temas etmemiş’ vs. tavırlarından dolayı sizden durumun yayılması için yardım istiyorum. Şahsın net görüntüsü bu şekilde.”

72 yıldır sesleri çıkmıyor! Katolik Kilisesi’nde 1350 çocuğa taciz