Maçoğlu oran vererek CHP ile aralarındaki farkı açıkladı

Yayın tarihi: 19 Mart 2024 Salı 10:38 am - Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı 11:08 am

Haber: Cemre Durmuş

TKP İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, CHP ile aralarındaki seçim rekabeti hakkında, “32-33’ten aşağı hiç düşmedik. Aramızda büyük bir fark görünmüyor” dedi.

Türkiye Komünist Partisi(TKP) İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, TELE1 ekranlarında Ümit Zileli’nin sunduğu Sabah Pusulası programına konuk oldu.

Kadıköy’de yapılan araştırmalarda bütün partilerin oy kaybettiğini gördüklerini belirten Fatih Mehmet Maçoğlu, kendileriyle CHP arasında büyük bir fark görünmediğini savundu.

Maçoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Şimdiye kadar bütün partiler kaybediyor. Mesela diyelim ki CHP 72-73, 70 civarında ortalama. 70’den bir kere 40’ın altına düştü. Büyük bir bölümünü biz aldık. AKP 19 almış. Geçen dönem bir kadın arkadaş girmiş. Kadın arkadaş da Kadıköy’de biraz sevildiğinden dolayı 16 iken 19 almış. Şu anda 14-13 civarına düştü. İYİ Parti geçen dönemde Emre Kınay girdi. Biraz da toplumda sevilen birisi, sanatçı, güzel insan. Ona giden oylarda da düşüş var. Biz de -tabii kendi yapmış olduğumuz bir anket yok ama araştırma var- 32-33’ten aşağı hiç düşmedik. Aramızda büyük bir fark görünmüyor.”

Kadıköy’e aday olan Maçoğlu: Kadıköy’ü ranta kapatıp halka açacağız

TKP İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, CHP ile aralarındaki seçim rekabeti hakkında, “32-33’ten aşağı hiç düşmedik.

Kaynak: HABER MERKEZİ