Mac ve Windows’a Drive for Desktop geldi

Yayın tarihi: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 13 Temmuz 2021 Salı 6:13 pm

Fotoğraflarınızı ve videolarınızı Drive’ın yanı sıra Google Fotoğraflar‘a yükleyip senkronize edebileceksiniz. Harici depolama cihazlarını bulutla senkronize etme seçeneği de geldi.

Ayrıca, daha hızlı erişim için Drive dosyalarını bilgisayarınıza yansıtmak mümkün. Bunun da ötesinde, masaüstünüz ve belgeleriniz gibi yerel klasörleri senkronize açık hale geldi.

Bitmedi. Outlook ve Meet görüşmeleri için zamanlama senkronizasyonu geliştirildi. Microsoft Office dosyalarını kimin düzenlediğini de gerçek zamanlı olarak görebileceksiniz.

Drive for Desktop

Drive Dosya Senkronizasyonu kullanıcılarının fazla bir şey yapmasına gerek kalmayacak. Google, uygulamayı Masaüstü için Drive olarak yeniden adlandırdı ve önümüzdeki aylarda Yedekleme ve Senkronizasyon’dan bazı özellikleri de buna dahil edecek.

Google, Yedekle ve Senkronize Et kullanıcılarından artık Masaüstü için Drive’a geçmelerini talep ediyor. 1 Ekim’den itibaren Yedekleme ve Senkronizasyon çalışmayı durduracak, bu nedenle dosyalarınızı Drive ile yedeklemeye devam etmek için geçiş yapmanız gerekecek.

Porno filmlerinde erkekler ne kadar kazanıyor?