Maç bitti futbolcular birbirine girdi! Yeşil sahadaki öfke stat dışına taştı

Yayın tarihi: 19 Haziran 2023 Pazartesi 11:13 am - Güncelleme: 19 Haziran 2023 Pazartesi 11:13 am

İstanbul Bayrampaşa’da Amatör Lig’de oynanan karşılaşmada yeşil sahada çıkan kavga stat dışına taştı. İki takım oyuncuları birbirine girerken, kavgaya taraftarlar da dahil oldu.

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde oynanan 2. Amatör 12. Grup maçında futbolcular arasında kavga çıktı. Saha dışına taşan olaylarda ortalık savaş alanına döndü.

Maç, dün saat 17.00’da Cevatpaşaspor ile Zeytinburnu Yıldızspor arasından oynandı. İstanbul 2. Amatör 12. Grup’un 17’inci haftasındaki maça Cevatpaşaspor 42, Zeytinburnu Yıldızspor 41 puanla çıktı. Üst lige yükselmek için mutlak galibiyet hedefiyle maça çıkan taraflar sahadan 1-1’lik beraberlikte ayrıldı. Bu sonucun ardınan Cevatpaşaspor 43 puanla üst lige yükselen taraf oldu. Maçı bitiren düdüğün ardından ise ortalık bir andan savaş alanına döndü. İki takım futbolcuları saha içerisinde birbirlerine saldırdı. Polisler tarafları ayırmakta güçlük çekerken olaylar saha dışına da taştı. Ekipler saha dışarısında taraftarları sakinleştirmek için yoğu çaba harcarken olaya karışanları gözaltına aldı.

Depremzedelere yardım için düzenlenen “dostluk” maçında tekme tokat kavga!