Lucescu yenilgiyi hazmedemedi! Bir açıklama daha yaptı

Yayın tarihi: 10 Eylül 2022 Cumartesi 3:08 pm - Güncelleme: 10 Eylül 2022 Cumartesi 3:08 pm

UEFA Avrupa Ligi grup aşaması ilk maçında Fenerbahçe‘ye 2-1 yenilen Dinamo Kiev’in teknik direktörü Lucescu, maçla ilgili “Boğa güreşi gibiydi” açıklamasını yaptı.

UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Dinamo Kiev’in teknik direktörü Mircea Lucescu, sarı lacivertli ekiple ilgili eleştirilerine devam ediyor.
GSP Romania’ya konuşan Lucescu, maça ilişkin “Boğa güreşi gibiydi” değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe galibiyete uzatmada uzandı

“MAÇTAN ÖNCE İNTİKAMDAN BAHSEDİYORLARDI”

Fenerbahçe’nin sert bir futbol tarzıyla sahaya çıktığını söyleyen Lucescu, “Maçın ilk dakikalarında Fenerbahçeli futbolcular kendilerini yere attılar. Daha sonra agresif bir tavır sergilediler ve bunu sonuna kadar sürdürdüler. Bu maçtan önce intikamdan bahsediyorlardı. Futbolcular da bize şiddetle karşılık verdi.” diye konuştu.

JESUS’A YANIT VERDİ

Lucescu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un “Lucescu, teknik direktör olarak kalitesini göstermiş bir isim. Ona şöyle bir tavsiyede bulunabilirim; maçın istatistiklerine bakabilir. Onların sağlık ekibi 8 kere sahaya girdi. Dinamo Kiev sürekli Fenerbahçe oyuncularını faulle durdurmaya çalıştı. Kalecileri sürekli yerdeydi. O maçı nasıl görüyor bilmiyorum ama fikrine saygı duyuyorum. İstatistiklere bakınca yanıldığını görecektir.” sözlerine ise şöyle yanıt verdi:

“Jesus’un hastanedeki iki futbolcuma nasıl tepki vereceğini merak ediyorum. Shaparenko’nun çapraz bağları koptu ve 6 ay bizimle olamayacak. Kalecimiz de dizinden sakatlandı. O da en az 1 ay olmayacak”