KYK yurdunda şüpheli şekilde ölen Kaya’nın cep telefonundaki tüm bilgiler silinmiş

Yayın tarihi: 13 Haziran 2022 Pazartesi 2:40 pm - Güncelleme: 13 Haziran 2022 Pazartesi 6:55 pm

Akdeniz Üniversitesi’nde iki ay içinde dört öğrenci şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Üniversite öğrencisi Muhammed Kaya’nın ailesi, oğullarının telefonundaki bilgilerin silindiğini söyledi.

Betül Begümhan Aydoğan hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Muhammed Kaya’nın ailesiyle konuştu. Aydoğan “Birinci dereceden yakınıyla konuştum. Muhammed ailenin en küçüğüymüş. İntihara da meyilli değilmiş. Derslerinde son derece başarılı ve umut dolu bir insanmış. Hatta geleceğe dair planları olan da bir çocukmuş” ifadesini kullandı.

‘TELEFON FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜRÜLMÜŞ’

Kaya’nın turizm bölümünde okuduğunu belirten Aydoğan, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Olaydan bir gün önce arkadaşıyla kampüste sohbet etmiş. Bir turizm şirketinde işe başlayacağı için ne kadar heyecanlı olduğunu anlatmış. Savcıyla ailenin yaptığı görüşmeye göre, savcılık kamera görüntülerini izlemiş. Bunun bir intihar olduğu aileye bildirilmiş. Ancak aileye görüntüler izletilmemiş. Yine aileden edindiğim bilgiye göre Muhammed Kaya’nın cep telefonundaki tüm bilgiler silinmiş. Telefonu fabrika ayarlarına döndürülmüş. Muhammet’in telefonu bu şekilde bulundu. An itibariyle o telefon elbette savcılıkta incelemede.”

Aynı yurtta 4 şüpheli ölüm! Akdeniz Üniversitesi’nden açıklama geldi