Kurum’dan bıçaklanan kadına dikkat çeken vaat! ‘AKP’nin İktidarda olduğunu unuttu’

Yayın tarihi: 27 Ocak 2024 Cumartesi 6:25 pm - Güncelleme: 27 Ocak 2024 Cumartesi 6:25 pm

AKP’nin İBB Adayı Murat Kurum, daha önce bıçaklı saldırıya uğradığını belirterek kendisinden yardım isteyen bir genç kıza ‘Sokakları huzurlu ve güvenli hale getireceğiz” vaadinde bulundu. Kurum’un sözleri gündem olurken, yurttaşlar 22 yıldır AKP’nin iktidarda olduğunu hatırlattı.

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Kağıthane’yi ziyaret etti.

Kurum, buradaki ziyaretlerinin ardından Kağıthane Meydanı’nda yürüyerek vatandaşlarla ve esnaflarla konuştu.

BIÇAKLANAN GENÇ KIZ SALDIRGANIN YAKALANMASINI İSTEDİ

Ziyareti sırasında, yaklaşık bir ay önce sokakta kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını belirten üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Aslıhan Zengin, Kurum’un yanına gelerek saldırganın bulunması istedi. Zengin, 36 gün oldu, ne okula gidebiliyorum, ne sokağa çıkabiliyorum, hayatım bitti, okul hayatım bitti ve adam hala yakalanamadı” dedi.

“SOKAKLARIMIZI GÜVENLİ HALE GETİRECEĞİZ”

Zengin, Kurum’a ‘Sizden tek ricam, destek olmanız” dedi. Kurum genç kadına, “Kaymakamımız, İlçe Emniyet Müdürümüz takip ediyor, İnşallah yakalayacağız” diyerek şunları söyledi:

“Takip ediyoruz, arkadaşlarımız süreci birebir takip ediyor, bizim yapabileceğimiz ne varsa her zaman yanınızdayız. Bizim İstanbul’da inşallah en önemli işlerimizden biri sizin huzurunuz ve güvenliğiniz. Bunun için tüm büyükşehir ekiplerimizle, emniyet birimlerimiz, ilçe belediyelerimizle gerekli mücadeleyi yapacağız. Gecenin 12’sinde de gecenin 2’sinde evinize huzur ve güvenle gireceksiniz. Sokaklarımızı huzurlu hale getireceğiz ve bütün birimlerle uyum içerisinde çalışacağız”

‘PARTİSİNİN İKTİDARDA OLDUĞUNU UNUTTU’

Kurum’un bu sözleri sosyal medyada da gündem oldu. Yurttaşlar, 22 yıldır AKP’nin ülkeyi yönettiğini anımsatarak, “Kurum’un ülkeyi kimin yönettiğinden, İçişleri Bakanı’nın kim tarafından haberi yok galiba” ifadesini kullandı.

Murat Kurum,AKP,İBB,Ekrem İmamoğlu

Murat Kurum canla başla savunduğu Kanal İstanbul’u vizyon belgesine koymadı

Kaynak: TELE1