Kürşad Zorlu Meral Akşener’in açıklama yapacağı tarihi açıkladı

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 3:54 pm - Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 3:56 pm

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener’in 26 Ağustos’ta bir konuşma yapacağını belirterek, “Burada yapılacak önemli açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını da ifade etmek istiyorum” dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Başkanlık Divanı toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kürşad Zorlu, seçim sonuçlarını incelemek için çalışma yürüten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 26 Ağustos’ta Afyon’da halka seslenen bir konuşma yapacağını söyledi.

Burada yapılacak konuşmanın Türk siyasetinde “önemli bir başlangıç” olacağını söyleyen Zorlu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Biliyorum çok merak ediliyor. Kamuoyunda da değerli basın mensupları tarafından da zaman zaman soruluyor. Sayın Genel Başkanımız 28 Mayıs’ın ardından bilhassa seçim sonuçlarını analiz etmek, irdelemek, eksikleri hataları teşkilatlarımızla, onlardan gelen bilgiler çerçevesinde iyi bir şekilde ortaya koyabilmek ve yakın geleceğimizi de buna uygun bir şekilde inşa edebilmek için ciddi bir çalışma yürütüyordu. İnşallah 26 Ağustos tarihinde Afyon Kapalı Spor Salonu’nda saat 16.00’da Sayın Genel Başkanımız vatandaşlarımıza hitap edecek. Özellikle kamuoyumuzu 26 Ağustos tarihine dikkat çekiyorum. Burada yapılacak önemli açıklamaların Türk siyasetinde önemli bir başlangıç olacağını da ifade etmek istiyorum.”

CHP’den İYİ Parti’ye Akşener’li seçim tepkisi