Kuran Kursu Derneği Başkanı dava dosyasına Erdoğan ile çekilen fotoğrafını da ekledi

Yayın tarihi: 14 Ocak 2022 Cuma 6:20 pm - Güncelleme: 31 Ocak 2022 Pazartesi 5:12 pm

Fetih Kuran Kursu Derneği Başkanı Cemal Vanlıoğlu, kendisi hakkında yapılan haberlere suç duyurusunda bulunarak tazminat davası açtı. Vanlıoğlu dava dosyasına AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafını da ekledi.

Emir Keskinoğlu isimli kişi,  Vanlıoğlu hakkında, “Sahte senet tanzimi, 3628 sayılı Mal Beyanı Rüşvet ve yolsuzlukla mücadele kanununa muhalefet, kazancıyla örtüşmeyen bir yaşam, Dernekler Kanunu’na muhalefet, vatandaştan kurban parası toplayıp kurbanları eksik keserek ‘nitelikli dolandırıcılık’, Derneğe topladığı bağışları ‘zimmete geçirmek” şikayetiyle suç duyurusunda bulundu.

SİTE HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İlgili konunun yargıya taşınmasının ardından Polemik Haber, suç duyurusu dilekçesini ve Vanlıoğlu’nun sahibi olduğu yüklü miktardaki mal varlığı ile ilgili haberi gündeme taşıdı. Vanlıoğlu, haberden sonra Bakırköy 14. Asliye Hukuk Mahkemesine, site hakkında, ‘bağışlarının kesildiği gerekçesiyle’ 70 bin liralık ‘maddi-manevi tazminat davası’ açtı.

ERDOĞAN’LA FOTOĞRAFLARINI DOSYAYA EKLEDİ

Vanlıoğlu, mahkeme dosyasına ek olarak AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekilen fotoğraflarının yanı sıra, Üzerinde “İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı” yazan seçim aracının yanında çektirdiği bir fotoğraf ile yine aday olduğunu belirten bir broşür görselini de koydu.

Öztrak’tan Erdoğan’a: Anlaşılan İmralı’yla mektup arkadaşlığını hızlandıracak