Kulis: Kılıçdaroğlu, İmamoğlu görüşmelerinde neyden rahatsız?

Yayın tarihi: 19 Haziran 2023 Pazartesi 10:59 pm - Güncelleme: 19 Haziran 2023 Pazartesi 11:30 pm

Gazeteci Canan Kaya, CHP kulislerinden Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun görüşmelerin ardından gazetecilere bilgi vermesinden rahatsız olduğu bilgisini edindiğini söyledi.

Gazeteci Canan Kaya, TELE1 ekranlarında Gürkan Hacır’ın sunduğu Taksim Meydanı programına katıldı. Canan Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmelere dair kulis bilgilerini aktardı.

Canan Kaya, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ekrem İmamoğlu’nun görüşmelerin ardından kendisinin açıklama yapmasından ve kendisine yakın gazetecilere bilgi vermesinden rahatsız olduğu bilgisinin kendisine verildiğini söyledi.

“MUHARREM İNCE BAKIŞIYLA BAKTIĞI İFADE EDİLİYOR”

Kaya, kulislerden şu bilgileri aktardı:

“Kemal Bey, Ekrem İmamoğlu’nun bu özel görüşmelerin ardından hemen hızlıca hem kendisi hem yakın çevresindeki gazetecilere açıklama yapmasından rahatsızlık duyduğunu ifade ediyor Partililer. Hatta şu örneği verdi Partililer: Geçmiş dönemde Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu ile eşli bir yemekte özel bir görüşme gerçekleştirmişlerdi ve Muharrem İnce o özel görüşmeye dair bir takım açıklamalarda bulunmuştu, Kemal Kılıçdaroğlu çok sert bir açıklama yapmıştı. Muharrem İnce’nin yaptığı bu tavra dönük bir bakış edinmiş durumda Kemal Bey. Kemal Kılıçdaroğlu tepkili ve Muharrem İnce bakışıyla baktığı ifade ediliyor.

Merdan Yanardağ’dan İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu sorularına net cevap