Kuaföre silahlı saldırı! 7 yaralı

Yayın tarihi: 1 Mart 2022 Salı 9:18 am - Güncelleme: 1 Mart 2022 Salı 9:45 am

İstanbul’da bir kuaföre ateş açıldı. Saldırıda 7 kişi yaralandı, kafasından vurulan gencin durumu ağır.

Küçükçekmece ilçesine bağlı Kanarya Mahallesi’nde bir kuaföre dün saat 23:30 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi. Tanıkların anlatımına göre, plakası tespit edilemeyen bir otomobille Şahin Caddesi’ndeki kuaför dükkanının önüne gelen kişiler, dükkanın içerisinde bulunanlara ateş açtı. Kuafördekilere kurşun yağdıran saldırganlar kaçarken, çevredekiler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Saldırıda kurşunların hedefi olan 7 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 19 yaşındaki S.G’nin başından vurulduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENİYOR

İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, saldırının olduğu kuaför dükkanında ve sokakta detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Etrafta çok sayıda boş kovan olduğu görülürken, çevredekilerin bilgisine başvuran polis, civardaki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini de inceleme altına aldı. Ekiplerin çalışmaları sırasında olay yerinde çok sayıda boş kovan olduğu görüldü. Polis kaçan şüphelilerle ilgili çalışması sürüyor.

O Ses Türkiye yarışmacısına silahlı saldırı