Kripto para piyasası darbe üzerine darbe yemeye devam ediyor

Yayın tarihi: 27 Eylül 2021 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 26 Eylül 2021 Pazar 12:57 pm

Kripto para piyasası darbe üzerine darbe alıyor. Zaten son bir haftadır başta BTC olmak üzere pek çok kripto parada büyük bir düşüş söz konusuydu. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Twitter haberiyle birlikte BTC bir miktar toparlanmıştı. Ta ki Çin müdahale edene kadar.

Twitter BTC ile bahşiş döneminin başladığını duyurmuş ve bu haber BTC fiyatının yükselmesini sağlamıştı. Bu olumlu haber sonrasında Çin beklenmedik bir çıkış yaptı.

Kripto para piyasası

Önümüzdeki yıllarda ABD’yi geçerek dünyanın en güçlü ekonomisi haline geleceği düşünülen Çin, kripto paralara karşı savaş açtığını ve kripto para kullanımının Çin’de tamamen yasaklanacağını açıkladı. Bu açıklama sonrasında başta BTC olmak üzere tüm kripto paralarda büyük düşüşler meydana geldi.

Üstelik hepsi bu kadarla da sınırlı değil. Türkiye başta olmak üzere bir dizi ülke de kripto paralara karşı savaş halinde olduklarını resmen açıkladı.

Görünen o ki kripto para birimlerini önümüzdeki dönemde zorlu günler bekliyor. Eğer BTC tarafındaki bu darbeler devam ederse, diğer altcoinlerde de önemli düşüşler yaşanabilir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Sonuçta kripto para piyasası zaten olabildiğince dalgalı bir halde. Dolayısıyla bu tarz duyurular dalgaların daha da şiddetli olmasına zemin hazırlıyor.

Xiaomi Civi’nin bazı özellikleri netleşti