Köpeğini öldürmeye çalışan kurdu sopayla kovaladı

Yayın tarihi: 25 Nisan 2022 Pazartesi 2:58 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2022 Pazartesi 3:10 pm

Ardahan’da köye inen kurt, bir evin önündeki köpeği öldürmeye çalıştı. Köpeğin sahibi durumu farkettinkten sonra evinden aldığı bir sopayla kurdu kovaladı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Ardahan’ın Posof ilçesine bağlı Balgöze köyüne bir kurt indi. Köye inen kurt Turgay Eraslan’ın evinin önündeki köpeğe saldırıp boğmaya çalıştı. Olayı fark eden Turgay Eraslan, evden aldığı sopa ile hayvanın üzerine doğru koştu. Kurt da Eraslan’ın geldiğini görünce köpeği bırakıp orman tarafına gitti.

 

“KURT EVE GİREN KÖPEĞİ GİRİP EVDEN ALIYOR”

Eraslan, kurdu sopayla kovalayarak, köpeğini kurtardığı anların güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Turgay Eraslan, “Sahur için kalktığımda köpeğimin havlaması üzerine dışarı çıktım. Işıkları yakıp baktığımda bahçede bir kurdun köpeğimi öldürmeye çalıştığını gördüm. Tekrar eve girip aldığım sopayla köpeğimi kurtarmak için hamle yaptım. Kurt da korkup kaçtı. Köpeğimin yaralarını pansuman ettim. Görüntüleri izlediğimde çok korkunçtu. Kurt, eve giren köpeği girip evden alıyor. Böyle bir şey hiç görmedim” dedi.

 

Ayı ve köpeğin boğuşması kamerada