Konya’da kargo paketinden uyuşturucu çıktı

Yayın tarihi: 19 Eylül 2023 Salı 4:15 pm - Güncelleme: 19 Eylül 2023 Salı 4:15 pm

Konya’da kargo ile uyuşturucu sevkıyatını polis engelledi. Narkotik ekiplerinin yaptığı aramada bir paket içerisinde oyuncakların içine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Selçuklu ilçesinde bir kişinin kargo aracılığıyla uyuşturucu sevkıyatı yapacağı bilgisine ulaştı. Polis ekipleri, tespit ettikleri kargo firmasında arama yaptı.

Ekipler, kargo paketleri arasında tespit ettiği bir oyuncak paketini açtı. Paket içerisinde yapılan incelemede oyuncakların arasında bulunan bir su tabancasının su haznesine ve dijital tv kutusunun içine gizlenmiş vaziyette 450 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Kargo şirketine, oyuncak paketini verdiği tespit edilen A.A. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın evinde yapılan aramalarda da bir miktar Metamfetamin maddesi, uyuşturucu hap ve esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.A. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma, Nakletme ve Kullanma suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul’da uyuşturucu operasyonu! Oğlu gözaltına alınan anne sinir krizi geçirdi