İstanbul’da uyuşturucu operasyonu! Oğlu gözaltına alınan anne sinir krizi geçirdi

Yayın tarihi: 15 Eylül 2023 Cuma 12:19 pm - Güncelleme: 15 Eylül 2023 Cuma 12:21 pm

İstanbul’da uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Pendik’te gözaltına alınan bir uyuşturucu satıcısı şüphelisinin annesi operasyon sırasında sinir krizi geçirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik il genelinde daha önceden belirlenen adreslerdeki 87 kişiye operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Bağcılar, Çınar Mahallesinde bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katına giren polis ekipleri içeride arama yaptı. Operasyona özel harekat polislerinin yanı sıra narkotik polis köpeğinin de katıldı.

Telegram’da şifreli uyuşturucu ticareti! Evlere teslimat bile var

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Pendik’te aranılan şüpheliyi evde bulamayan ekipler, şüphelinin annesine oğlunu telefonla aramasını söyledi. Şüpheli eve gelene kadar polis ekipleri kapıda bekledi. Şüpheli apartmanın önünde gözaltına alındı. Oğlunun gözaltına alındığı sırada evde bulunan anne sinir krizi geçirdi. Anne gözaltına alınan oğluna, “Sonunda rahat ettin mi annem?” diye sordu gözaltına alınan şüpheli ise “Ne oldu anne birine bir şey mi oldu?” diye yanıt verdi.