Konuşanlar’a çıplak kamp yapan adam damgasını vurdu! Kampa gittiği kadın, cinsel organına baltayla saldırdı

Yayın tarihi: 9 Ekim 2023 Pazartesi 11:59 am - Güncelleme: 9 Ekim 2023 Pazartesi 12:02 pm

Konuşanlar‘da Çağlar Pars adındaki bir seyirci anlattıklarıyla programa damga vurdu. Pars fantezisinin çıplak kamp yapmak olduğunu söylerken bir gün gittiği kampta bir kadının cinsel organını kesmeye çalıştığını anlattı.

Konuşanlar’ın son bölümünde Hasan Can Kaya’nın konukları anlattıkları hikâyelerle ağızları açık bıraktı. Ailesinin şirketince CEO olan Çağlar Pars adındaki izleyici “Şöyle bir fantezim var benim” diyerek yaşadıklarını anlatmaya başladı.

“CİNSEL ORGANIMI TUTTU, BALTAYI DAYADI”

Çağlar Pars’ın konuşmasının devamında:

“Ben ıssız yerlere gidiyorum çıplak şekilde dolaşıp kamp yapıp şarkı söylüyorum. Instagram’da da durum atıyorum, bir kızla tanışmıştım. O da beni de götür dedi tamam dedim cuma günü onu aldım. Gidene kadar içebilir miyim dedi, bira aldı. Gidene kadar bayağı sarhoş oldu, gittik ateş yaktık ben sonra başladım. Odunları kırdığım el baltası var, el baltasını bir anda aldı ama o sırada çıplağız. Cinsel organımı tuttu, baltayı dayadı. Sen kimsin, benim burada ne işi var, ben kendimi tanıtmaya çalışıyorum. Zar zor kendine geldi attı elinden baltayı.”

‘Konuşanlar’ın Hasan Can Kaya’sı en büyük fantezisini açıkladı

HASAN CAN KAYA KENDİNİ TUTAMADI

Duydukları karşısında şoke olan Hasan Can Kaya ise “Sen de onun memelerine tutsaydın baltayı” diyerek herkesi güldürdü. Çağlar Pars ise konuşmasının devamında “Ben gerçekten korktum, annesi akıl hastanesindeymiş kendisi de git gel yaşıyormuş. Sabah hemen toparlandım gittik” dedi.

Hasan Can Kaya ise “Yemin ederim şu buluşmadan bir daha kız görmek istemezdim” dedi.