Kontrolden çıkan otobüs emniyet şeridindeki minibüse çarptı! 2 yaralı

Yayın tarihi: 31 Ekim 2023 Salı 10:13 am - Güncelleme: 31 Ekim 2023 Salı 10:13 am

İstanbul’da TEM Otoyolu’nda ilerleyen İETT otobüsü, emniyet şeridinde park halindeki minibüse çarptı. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde TEM Otoyolu’nda motosikleti arıza yapan Yavuz Selim Ergenç, yakını Cemalettin Akpınar’ı arayarak kendisini minibüsü ile almasını istedi. Bunun üzerine minibüsü ile olay yerine giden Akpınar, Yavuz Selim Ergenç ile arızalanan motosikleti minibüse taşıdı. O esnada bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan İETT otobüsü, emniyet şeridinde bulunan minibüse çarptı. Kazada motosikletin sürücüsü Yavuz Selim Ergenç ile minibüsün şoförü Cemalettin Akpınar yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahalede bulunduktan sonra hastaneye sevk etti. Polis ekipleri kazayla ilgili incelemede bulunurken, trafiği tek şeritten kontrollü bir şekilde sürdürdü. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu üzerinde trafik yoğunluğu oluştu.

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yolu kumlama ve temizlik çalışmalarını tamamlamasının ardından, trafik akışı tekrar normale döndü. (DHA)

Beykoz’da İETT otobüsü alev alev yandı