Komşusunun çocuklarını döven kadın için istenen ceza belli oldu
8 Şubat 2021 Pazartesiİstanbul Beylikdüzü’nde köpeğini sevdiği belirtilen komşusunun çocuklarını döven Damla A. hakkında iddianame hazırlandı. Savcılık, Damla A.’nın ”basit yaralama” suçundan 4,5 yıla kadar hapsini istedi.
Beylikdüzü’nde köpeğini sevdikleri gerekçesiyle komşusunun çocuklarını döven Damla A. hakkında iddianame hazırlandı. Damla A.’nın ‘basit yaralam’ suçundan 4.5 yıla kadar hapsi istendi.
İstanbul Beylikdüzü’nde yaşayan 9 yaşındaki Poyraz S. ile 6 yaşındaki Çınar K. 18 Ağustos 2020’de komşuları Damla A.’nın köpeğiyle oynamak istedi. Köpeğin sahibi Damla A.’nın ise bu duruma kızarak çocukları darp ettiği iddia edildi.
Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen aileler şikâyetçi oldu. Üç çocuk annesi Damla A. ise çocukların köpeğine taş attığını ve onları darp etmediğini, sadece bir tanesinin kolundan tuttuğunu söyleyerek suçlamaları reddetti.
4.5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı hazırladığı iddianamede Damla A.’nın ”kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı basit yaralama” suçundan 4,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasını talep etti.
Benzer Haberler
Gök gürültüsü, fırtına! İstanbul’da beklenen sağanak başladı…
10/08/2022 14:18
FETÖ finansörlerine operasyon! 11 gözaltı
10/08/2022 9:39
AKOM’dan İstanbul için etkili yağış uyarısı
09/08/2022 16:58
İstanbul’da halk ekmeğin fiyatı 3 lira oldu
08/08/2022 13:00
Robert De Niro’nun ‘Stajyer’ filmi Beylikdüzü’nde gerçek oldu
05/08/2022 18:41
Muhasebeci maaşını isteyen eski çalışana bardak fırlattı
04/08/2022 19:58