Komedyen Özgür Turhan’ın şakası Süleyman Soylu’yu kızdırdı: Fetödyen…

Yayın tarihi: 7 Nisan 2024 Pazar 3:52 pm - Güncelleme: 7 Nisan 2024 Pazar 3:52 pm

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu üzerinden kendisiyle ilgili espri yapan komedyen Özgür Turhan’ı hedef aldı. Soylu, Turhan’a “Komedyen veya fetödyen” ifadesini kullandı.

Komedyen Özgür Turhan, gösterisi sırasında eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında ‘uyuşturucu’ üzerinden göndermeli bir espri yaptı.

Tylolhot isimli ilacı çok kullandığını belirten ve bu ilaçla kokain arasında bağlantı olduğu iddialarından söz eden Turhan, şu espriyi yaptı:

“Ben Tylolhot’un uyuşturucuyla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç Süleyman Soylu’yla fotoğrafını görmedim”

Espride zamanlamanın çok önemli olduğunu ifade eden Turhan, “Bunu üç ay önce yapsam içerideydim” diye devam etti. Turhan’ın esprisi sosyal medya binlerce beğeni ve yorum aldı.

SOYLU’DAN: GÜYA KOMEDYAN VEYA FETÖDYEN

Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından Turhan’ın esprisi üzerine bir paylaşım yaptı.

Soylu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Hayatım boyunca ülkeme ve milletime sadakatim dolayısıyla anti-emperyalist oldum ve olmaktan gurur duyarım. Aylardır devlete, polise, jandarmaya ve bizlere yapılan bütün iftiraları seyredenlere, siyasi uzantısı belli güya komedyen veya fetödyen üzerinden sonuç alma, saldırarak sindirme gayretinde olanların saldırılarına neden olan tutumumu tekrar edeyim;

Amerika Gazze’de katildir. İsrail Gazze’de katildir. pkk-pyd teröristtir. İşbirlikçileri de teröristtir. Bu kişiyi komedyen diye şikayet edersem; Nejat Uygur, Halit Akçatepe ve Kemal Sunal’a haksızlık ederim. Onun için şifa diliyorum.”

Turhan, Soylu’nun söz konusu paylaşımını alıntılayarak, “Arkadaşlar direkten döndüm, sınır burasıymış. Yine de diğer komedyen arkadaşlar bir bayram sonrasını beklesin.” dedi.

Gökhan Günaydın Süleyman Soylu’nun seçim gecesi hamlesini anlattı: Hadi çalsınlar bakalım

Kaynak: HABER MERKEZİ