Kolye olarak da kullanılabilen akıllı bileklik

Yayın tarihi: 17 Nisan 2023 Pazartesi 9:30 am - Güncelleme: 15 Nisan 2023 Cumartesi 7:50 pm

Çinli teknoloji devi Xiaomi, amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi 13 Ultra‘yı 18 Nisan 2023’te Çin’de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bununla birlikte, marka aynı etkinlikte yeni bir akıllı bileklik modeli olan Xiaomi Smart Band 8’in de tanıtılacağını doğruladı.

Xiaomi Band 8, önceki modele benzerliğiyle dikkat çeken hap şekilli bir AMOLED ekrana sahip. Bununla birlikte, kayış mekanizması daha güvenli ve rahat bir tasarıma yükseltildi ve artık her iki tarafıyla da cihaza bağlanıyor. Ayrıca, bant çeşitli renk ve tasarım seçenekleriyle sunulacak, bu da ona benzersiz bir çekicilik kazandıracak.

Ayrıca, Xiaomi Band 8, kullanıcılara akıllı bilekliği bir kolye olarak takma imkanı sunan bir “kolye” aksesuarıyla gelecek. Yeni bileklikler ve kayışlar kullanıcılara akıllı bilekliği tercih ettikleri şekilde kullanma seçeneği sunacak, bunların arasında standart bir kayışla veya moda bir bilezikle eşleştirme seçenekleri yer alacak.

 

Xiaomi Smart Band 8

Xiaomi Smart Band 8, kalp atış hızı ölçümü, kan oksijen ölçümü, uyku takibi ve stres takibi gibi temel aktivite takibi işlevlerini içermesi bekleniyor. Ayrıca NFC ve sesli asistan özelliklerini destekleyebilir.

Xiaomi Band 8, birçok işlevsellik sunan fiyat performans odaklı akıllı bilekik arayan kişiler için uygun bir seçenek sunuyor. Önceki model olan Xiaomi Band 7, 490 x 192 piksel çözünürlükte ve 500 nit maksimum parlaklıkta 1,62 inç AMOLED ekrana sahipti. Pil kapasitesi 180mAh idi ve 14 güne kadar ömre sahipti.

 

Ayrıca, yüksek hassasiyetli 6 eksenli sensör ve PPG kalp atış hızı sensörü gibi özellikleri destekleyen, VO2 max, eğitim etkisi, eğitim yükü, iyileşme süresi, uyku solunum kalitesi takibi ve kadın sağlığı takibi gibi 110’dan fazla fitness modunu destekleyen özellikleri bulunuyordu. Xiaomi Band 8‘in bu özellikleri geliştirmesi ve ek özellikler eklemesi olasıdır.

Company of Heroes 3 konsollara çıkarma yapacak

Xiaomi Band 8’in fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi, 18 Nisan‘da düzenlenecek lansman etkinliğinde açıklanacak. Xiaomi Smart Band 8 kolye olarak takılabilecek!