Kızılcık Şerbeti’nde ‘tükenmişlik’ krizi: İşine son verildi

Yayın tarihi: 24 Mayıs 2024 Cuma 12:49 pm - Güncelleme: 24 Mayıs 2024 Cuma 2:25 pm

Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Müjde Uzman‘ın tükenmişlik yaşadığını açıklamasının ardından dizinin makyözü Esra Okumuş, Uzman ile dalga geçtiği bir video yayınladı. Gold Film, Okumuş’un işine son verildiğini duyurdu.

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman, geçen günlerde tükenmişlik yaşadığını uzun bir açıklama ile duyurdu. Uzman’ın bu açıklaması gündem olurken, dizinin makyözü Esra Okumuş’tan dikkat çeken bir video paylaşımı geldi. Okumuş, set karavanında çektiği bir videoda, Uzman’ın “Tükendim” sözlerini taklit ederek, “Çünkü ben tükenmişlik sendromuna yakalandım” dedi. Söz konusu video sosyal medyada hızla yayılırken dizinin izleyicilerinden tepki yağdı.

MÜJDE UZMAN: BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM BOŞUNA

Videoyu gören Uzman, sosyal medya hesabından alıntılayarak, “Esra’cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs. derken birbirimizi kırmayalım boşuna” notunu düştü.

“GEREĞİ YAPILACAKTIR”

Gelen tepkiler ardından Gold Film yapımcısı ve yönetmen Faruk Turgut’tan açıklama geldi. Turgut, X hesabından yaptığı paylaşımda, makyöz hakkında gereğinin yapılacağını vurgulayarak, “Oyuncumuz müjde uzmanın paylaşımı sonrası,Set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır .Gereği yapılacaktır” dedi.

İŞİNE SON VERİLDİ

Dizinin yapım şirketi Gold Film, çektiği video nedeniyle makyözün işine son verildiğini duyurdu.

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’ın zor günleri: Kimse bana inanmıyor

Kaynak: HABER MERKEZİ