Kıraathane işletmecisinden internet şifresiyle Atatürk dersi

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2022 Cuma 10:14 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2022 Cuma 10:14 pm

Bilecik’te kıraathane işletmecisi Kemal Avcı, mekanının kablosuz internet şifresine Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum ve vefat tarihini koydu. Avcı, bazı vatandaşların bilemediğini belirterek, “Bilmeyince ben de şifreyi vermiyorum” dedi. 

Bilecik Gazipaşa Mahallesi Futbol Sokak’ta kıraathane işleten Kemal Avcı, duvarlarını Mustafa Kemal Atatürk’ün resimleri ile donattığı kıraathanesinde, müşterilerine Atatürk’ün sevdiği şarkıları dinletiyor. Avcı, “Ben Atatürkçüyüm, Atatürkçü doğdum, Atatürkçü öleceğim” dedi.

Vatandaş Atatürk’e iftira attı muhabir kendini zor tuttu

“BEN ATATÜRKÇÜYÜM, ATATÜRKÇÜ DOĞDUM, ATATÜRKÇÜ ÖLECEĞİM”

İşletmenin kablosuz internet şifresini de Atatürk’ün doğum ve vefat tarihleri ile oluşturdu. Avcı şunları söyledi:

“Ben doğdum doğalı, kendimi bildim bileli Atatürk’e içimden gelen bir sevgi var. Her şeyim Atatürk için yani. O olmasaydı zaten bizler burada olmazdık. Wifi şifrem; Atatürk’ün doğum tarihi ile vefat tarihi. Bazı vatandaşlarımız bunu bilmiyor. Bilmeyince ben de şifreyi vermiyorum. Atatürk’ün doğum tarihi ile vefat tarihini bilmeyen bir vatandaş bence Atatürk sevdalısı değildir. Ben Atatürkçüyüm, Atatürkçü doğdum, Atatürkçü öleceğim. Atatürk’ü sevmeyen benim gözümde bir hiçtir. Ne mutlu Türk’üm diyene diyorum”

Atatürk düşmanı Fatih Tezcan cezaevine girdi