Kim Milyoner Olmak İster’de ”mafya” şoku! Kenan İmirzalıoğlu inanamadı

Yayın tarihi: 20 Ağustos 2022 Cumartesi 11:31 am - Güncelleme: 20 Ağustos 2022 Cumartesi 11:32 am

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan bir yarışmacı anlattıklarıyla şoke etti. Ürdün’de seyahat ettiği sırada mafya tarafından kaçırıldığını söyleyen yarışmacı Cumali Miçooğulları başına gelenleri anlattı.

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak ister yarışmasının dün akşamki bölümünde bir yarışmacı anlattıklarıyla izleyenleri ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu adeta şoke etti.

18 yaşından beri dünyayı gezen 33 yaşındaki Cumali Miçooğulları, yarışmaya Hatay’dan katıldı. 67 farklı ülkeyi seyahat eden Cumali, seyahat anılarından oluşan iki kitap yazdı. Otellerde çalışırken yabancı insanlardan etkilenen Cumali, seyahat yolculuğunun bu şekilde başladığını ifade etti. Cumali, Lübnan’dan çıkıp Ürdün’e geçtiği sırada otostopla bir uyuşturucu mafyası aracına bindiğini ve yaşadıklarını anlattı.

MAFYA TARAFINDAN KAÇIRILDI

Cumali, 19 yaşında ailesine Şam Üniversitesi’nde Arkeolojiyle ilgili bir sempozyuma katılacağını söyleyerek seyahate çıktı. Üç aylık bir seyahat planı yapan Cumali, otostop yaparak yolculuk yapmayı düşündü. Lübnan’dan çıkıp Ürdün’e geçtiği sırada bir uyuşturucu mafyası aracına bindiğini söyledi. Altı aydır polis ekiplerinin bu mafyayla ilgili istihbarat çalışmaları yaptığını belirten Cumali, operasyonda gözaltına alındı. İki gün boyunca nezarethanede kalan Cumali’nin başına gelenler serbest bırakılınca da bitmedi.

Polislerin serbest bırakmasının ardından bu sefer de mafya üyeleri tarafından kaçırıldığını anlattı. Cumali kaçırıldığı süreçte sıkıntılı zamanlar geçirdiğini söyledi. Yarışmacı, “Önce beni onlardan zannedip, hapse attılar. Suçsuz olduğum anlaşılınca beni bıraktılar. Bu sefer mafyanın üyeleri ben kaçırıyor, onları ihaber ettiğimi düşünüp” dedi. Polisler tarafından kurtarılan Cumali, olaydan sonra Mısır’a gittiğini söyledi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki soruyu “Heidi” izleyenler bildi